O femeie însărcinată, vândută pentru 10.000 de lire sterline, în faţa unui celebru magazin din Glasgow

O femeie
însărcinată, vândută pentru 10.000 de lire sterline, în faţa unui celebru
magazin din Glasgow

FOTO Shutterstock

O femeie de 24 de ani, însărcinată şi mamă a doi copii, a fost vândută ca „soţie”, pentru 10.000 de lire sterline, în faţa unui magazin Primark din Glasgow, înainte să fie sechestrată şi violată de agresorul său, potrivit unei instanţe britanice, scrie metro.co.uk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia originară din Slovacia susţine că a fost ţinută prizonieră timp de o lună, după ce a fost cumpărată de un bărbat nepalez „îngrozitor”, în faţa unui magazin Primark din centrul oraşului Glasgow.

Femeia, care la acea vreme era însărcinată în patru sau cinci luni, spune că bărbatul „voia să se culce cu mine mereu, în mod constant” şi că a violat-o de două ori.

Ea a spus că în sfârşit a reuşit să scape sărind de la fereastra încăperii unde era ţinută. Femeia care nu a fost numită public din motive de siguranţă, a depus mărturie la un proces împotriva lui Vojtech Gombar (61 de ani), Anil Wagle (37 de ani), Jana Sandorova (28 de ani) şi Ratislav Adam (31 de ani), toţi negând că ar fi implicaţi în traficul de fiinţe umane în Scoţia, cu scopul prostituţiei şi sclaviei sexuale.

Victima din Slovacia a mai precizat: „Voia să se culce cu mine pentru că atunci când m-au vândut el credea că sunt soţia lui. El a spus că a plătit bani pentru mine”.

Ancheta şi procesul sunt încă în desfăşurare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările