Muzeul Luvru şi opera La Scala, închise din cauza epidemiei de coronavirus

Muzeul Luvru şi opera La Scala, închise din cauza epidemiei de coronavirus

foto reuters

Din cauza numărului mare de îmbolnăviri din ultimele zile, în Franţa şi Italia, autorităţile au decis să închidă mai multe obiective turistice importante printre care se numără Muzeul Luvru şi opera La Scala din Milano.

Ştiri pe aceeaşi temă

Muzeul Luvru şi-a închis porţile duminică, personalul întâlnindu-se pentru a discuta cu privire la măsurile de prevenţie luate de conducerea muzeului. Anual, peste 10 milioane de oameni vizitează celebrul muzeu din Franţa.

Încă nu s-a stabilit dacă muzeul va fi redeschis curând, astăzi conducerea muzeului urmând să aibă o întâlnire cu comitetul excepţional de sănătate şi condiţii de muncă, relatează Hotnews. 

Opera La Scala din Milano este închisă pentru o săptămână, alături de alte cinematografe şi teatre. S-au luat măsuri şi în alte muzee importante, acolo unde numărul de vizitatori a fost limitat.

În Franţa numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 130, în timp ce în Italia s-au înregistrat 34 de decese şi 1.964 de persoane infectate, conform datelor din ultimele 24 de ore. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: