Daily Mirror: „Mai puţini imigranţi români şi bulgari au sosit în Marea Britanie, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2013”

Daily Mirror: „Mai puţini imigranţi români şi bulgari au sosit în Marea Britanie, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2013”

Daily Mirror: „Mai puţini imigranţi români şi bulgari au sosit în Marea Britanie, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2013” FOTO Daily Mail

După nenumărate articole publicate de presa britanică în care se anunţau veniri masive ale imigranţilor români şi bulgari în Albion, tabloidul „Daily Mirror” notează că previziunile iniţiale s-au dovedit greşite, numărul de persoane din România şi Bulgaria ajunse în acest an în Marea Britanie fiind mai mic decât aceeaşi perioadă din 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă

În pofida restricţiilor de muncă ridicate ţărilor balcanice, un număr redus de imigranţi români şi bulgari au ajuns în Marea Britanie, relevă o anchetă „Sunday People”, citată de „Daily Mirror”. Mai mult, ziarul britanic scrie că previziunile „sălbatice” în care „hoarde” de imigranţi vor veni de la 1 ianuarie în Albion s-au dovedit extrem de greşite.

Companiile aeriene, precum şi companiile de turism care desfăşoară activităţi în ambele ţari au înregistrat o stagnare sau chiar o scădere a numărului de curse sau a cererilor pentru a ajunge în Marea Britanie, deşi de la 1 ianuarie, românii şi bulgarii au posibilitatea să muncească şi în Albion, scriu cei de la „Daily Mirror”.

„Avem mai puţini pasageri pe cursele aeriene cu destinaţia Marea Britanie comparativ cu aceeaşi perioadă de anul trecut”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene Blue Air, conform jurnaliştilor de la tabloidul britanic.

De asemenea, un reprezentant al companiei Tarom, un operator care efectuează zboruri charter din nouă oraşe din România, precum şi din capitala Bulgariei, a declarat că numărul de călători pentru Marea Britanie a rămas neschimbat, fără călătorii suplimentare programate.

„Numărul de zboruri ale companiei noastre către Marea Britanie nu sunt în creştere. Nu am remarcat o creştere a numărului de pasageri faţă de perioada ianuarie 2013”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Tarom.

Tabloidul britanic „Daily Mirror” mai notează că nici operatorii de autocare nu au înregistrat creşteri ale numărului de pasageri, deşi presa britanică menţiona în nenumărate rânduri că multe curse sunt epuizate din cauza românilor şi bulgarilor care vor să ajungă în Marea Britanie.

„Nu am avut nicio creştere a cererii pentru destinaţia Marea Britanie. De fapt, destinaţiile preferate sunt mai degrabă Danemarca, Germania şi Suedia”, a declarat Lucion Carapis, purtător de cuvânt al companiei „Tudan Travel”.

De asemenea, şi operatorul „Latino Express”, care operează două curse săptămânale România - Marea Britanie nu a remarcat o creştere a numărului de pasageri, mai scrie „Daily Mirror”.

Ziarul „Adevărul” a demonstrat anul trecut că majoritatea articolelor ofensatoare la adresa imigranţilor români şi bulgari conţin scenarii fabricate de jurnaliştii englezi.


Citeşte şi:

EXCLUSIV VIDEO Cum scorneşte „Daily Mail” ştiri cu invazia românilor. Jurnaliştii britanici au fabricat o poveste cu romi, sărăcie şi „caprele vecinilor”

Jurnaliştii englezi au publicat un articol prin care arată că sătenii din Sacoşu Turcesc aşteaptă ziua de 1 ianuarie 2014 pentru a invada Marea Britanie şi a le sufla locurile de muncă. Povestea din „Daily Mail“ pare un scenariu fabricat la Londra şi doar ilustrat cu feţele românilor
 
 
Ziarul britanic „Daily Mail” a publicat sâmbătă un nou articol ofensator la adresa imigranţilor români şi bulgari, menţionând că aceştia reprezintă un procent de 10 la suta din totalul persoanelor fără adăpost din Londra.
 
 
Publicaţia britanică „The Daily Mail" pare să mai renunţe la critica dură a imigranţilor români care doresc să ajungă în Albion, prezentând de curând un articol despre condiţiile pe care aceştia sunt nevoiţi să le suporte în autocarele ce au ca destinaţie Marea Britanie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările