FOTO Crăciunul regal, simulat în avans

FOTO Crăciunul regal, simulat în avans

Britanicii l-au adorat pe „Micul Prinţ“ George încă de la naşterea sa, astfel că primul Crăciun al celui mai tânăr moştenitor al Coroanei britanice este un moment pe care publicul din Regat îl aşteaptă cu mare interes.

 

Fotografa britanică Alison Jackson a reuşit să simuleze atmosfera de sărbătoare din noaptea de Crăciun de la palatul Buckingham, realizând un pictorial cu sosii ale membrilor familiei regale.

Îmbrăcat într-un costumaş de ren, Prinţul George, de numai 6 luni, se bucură de primul său Crăciun, înconjurat de cele patru generaţii ale familiei regale britanice. Părinţii desfac încântaţi cadourile pentru micuţul moştenitor, în timp ce unchiul său Harry, cunoscut drept sufletul petrecerii, întruchipează rolul lui Moş Crăciun.

La sărbătoarea din jurul bradului împodobit participă şi străbunica, Regina Marii Britanii, precum şi bunicii din partea tatălui, Prinţul Charles şi soţia sa, Ducesa de Cornwall.

FOTO Daily Mail

Imaginile par desprinse din albumul de Crăciun al Casei Regale, iar asemănările sunt remarcabile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările