Atentat terorist în Franţa. Explozie la un restaurant din Lyon, în apropierea unei moschei

Atentat terorist în Franţa. Explozie la un restaurant din Lyon, în apropierea unei moschei

Explozie la un restaurant din estul Franţei

Atentat terorist în Franţa. O explozie de origine criminală a avut loc în faţa unui restaurant ce vinde kebab situat în apropierea unei moschei din zona central-estică a Franţei, în Lyon, au anunţat autorităţile citate de AFP.

Joi dimineaţă, în jurul orei 6.00 (7.00, ora României) a avut loc o explozie cauzată de o mână criminală lângă o moschee, în Villefranche-sur-Saône (Rhône), într-un restaurant ce serveşte kebab, potrivit unei surse a poliţiei, notează publicaţia 20 Minutes.
 
Potrivit informaţiilor, nu au existat victime. Zona a fost izolată de poliţie. La locul exploziei, au venit şi pompierii, care au confirmat evenimentul, dar au refuzat să ofere detalii suplimentare. Poliţia judiciară efectuează ancheta. 
 
Parchetul din Villefranche-sur-Saône a anunţat că va susţine o conferinţă de presă pentru a oferi primele detalii privind investigaţia, anunţă şi „Le Point“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările