Caz la limita incredibilului în Germania. Povestea femeii care şi-a ucis cinci dintre copii ca să se răzbune pe fostul soţ

Caz la limita incredibilului în Germania. Povestea femeii care şi-a ucis cinci dintre copii ca să se răzbune pe fostul soţ

Dacă femeia va fi găsită vinovată, ar putea fi condamnată la închisoare pe viaţă. Foto: Arhivă

Christiane K., o femeie în vârstă de 28 de ani, din Germania, este acuzată că pe data de 3 septembrie 2020 şi-a ucis cinci dintre cei şase copii. Procesul ei a început luni, la Tribunalul Districtual din Wuppertal, relatează rtl.de

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia este acuzată că şi-a drogat copiii, cu vârste cuprinse între 1 şi 8 ani, după care i-a dus pe rând în baie şi i-a înecat sau i-a sufocat, spun procurorii. Ulterior, s-a dus la gara centrală din Dusseldorf şi s-a aruncat în faţa unui tren, dar a fost salvată, potrivit Digi 24.

Ea susţinea că este nevinovată şi că cei mici au fost ucişi de un intrus mascat, însă anchetatorii i-au demontat povestea, iar la proces nu a mai dorit să facă vreo declaraţie. 

Anchetatorii spun că femeia a comis crimele îngrozitoare pentru că a fost „copleşită emoţional” şi vrut să se răzbune pe soţul ei, care, după ce o păsăsise, şi-a găsit o nouă iubită.
 
Potrivit Poliţiei, după ce s-a certat cu soţul ei, femeia le-a pus copiilor în micul dejun „doze mari” de medicamente care i-a adormit, ca să poată fi ucişi mai uşor. 
 
Înainte de a încerca să se sinucidă, Christiane K. i-ar fi spus mamei sale ce s-a întâmplat cu copiii. Femeia a sunat la poliţie, iar la ora 14.00 ofiţerii au descoperit cadavrele celor 5 copii. 
 
Fiecare copil a fost înfăşurat într-un prosop, apoi culcat în patul lui, din apartamentul din Solingen, Renania de Nord-Westfalia, aproape de Dusseldorf şi Köln. 
 
Marcel, cel mai mare copil al Christianei K., de 11 ani, a supravieţuit pentru că era la şcoală. 
 
Deşi familia a fost în atenţia serviciilor sociale, autorităţile au spus că nu exista nimic care să sugereze că cei mici ar fi în pericol. 
 
După eveniment, politicienii din Solingen şi-au suspendat campaniile pentru viitoarele alegeri regionale. 
 
Vecina Soraya Touati, de 45 de ani, a declarat pentru World Today News că este încă afectată de ceea ce s-a întâmplat anul trecut şi că a solicitat ajutor psihologic. 
 
Dacă femeia va fi găsită vinovată, ar putea fi condamnată la închisoare pe viaţă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările