Captură record în Londra. Un bărbat care se chinuia să transporte 5 milioane de lire sterline în genţi a fost prins de poliţişti

Captură record în Londra. Un bărbat care se chinuia să transporte 5 milioane de lire sterline în genţi a fost prins de poliţişti

FOTO Pinterest

Poliţia Metropolitană din Londra a confiscat cinci milioane de lire sterline, în numerar, după ce poliţiştii au observat că un bărbat se chinuie să transporte nişte genţi, care s-au dovedit a fi pline cu bani. Captura a fost făcută anul trecut şi este cea mai mare sumă de bani reţinută de poliţia londoneză, potrivit CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile britanice au anunţat că, pe 5 iunie 2020, Ruslan Shamsutdinov a fost observat ieşind de la o adresă din Fulham, chinuindu-se, „în mod vizibil”, să care nişte genţi grele la maşină. 

Poliţiştii l-au oprit şi au găsit o sumă uriaşă de bani cash. În urma percheziţiilor apartamentului din care tocmai ieşise, oamenii legii au descoperit, în total, peste 5 milioane de lire sterline, bani care urmau să fie „spălaţi”. 
 
politia aa
FOTO Poliţia Metropolitană 
 
Potrivit Poliţiei, banii confiscaţi proveneau din traficul de droguri. „Ca parte a unei operaţiuni de lungă durată împotriva criminalităţii cu arme şi a furnizării de droguri la scară largă în toată Londra, peste cinci milioane de lire sterline în numerar au fost confiscate de la o adresă din Fulham. Aceasta este cea mai mare captură de bani cash făcută de poliţia metropolitană”, a declarat detectivul Jason Prins. Ruslan Shamsutdinov, Sergejs Auzins şi Serwan Ahmadi au fost condamnaţi în acest dosar, după ce au fost găsiţi vinovaţi de activităţi de spălare a banilor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările