Bono şi Medvedev, la un ceai pe malul mării

Preşedintele rus s-a întâlnit la Soci, în sudul Rusiei, cu Bono, liderul formaţiei rock U2. Bono, care are azi un concert la Moscova, a luat ceaiul cu liderul rus pe terasa reşedinţei prezidenţiale la Marea Neagră.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cămaşă albastră, fără cravată şi în jeans liderul rus, care şi-a dezvăluit de mult pasiunea pentru clasicii muzicii rock Pink Floyd şi Deep Purple, a părut foarte relaxat la întâlnirea cu Bono. Cei doi s-au plimbat şi de-a lungul falezei cu o maşină ecologică alimentată cu electricitate. Cântăreţul U2 a venit însă cu o misiune precisă la întrevederea cu liderul de la Kremlin:  să discute despre programul de luptă împotriva SIDA. Bono i-a cerut lui Medvedev să-i recomande companii din Rusia care ar fi intersate să participle la programul de prevenire a îmbolnăvirii cu SIDA. Iar, Medvedev a părut dispus să dea o mână de ajutor campaniei susţinute de liderul formaţiei U2.

Ţine la silueta lui
 „Acest program este bun şi foarte concret, este un bun mijloc de a rezolva problemele. Ne vom gândi la modul în care Rusia ar putea participa“, a spus preşedintele rus. Medvedev şi Bono au avut însă şi conversaţii mai relaxate pe teme culinare. „Ştiu că v-aţi întâlnit cu preşedintele american Barack Obama. Este adevărat că vă place hot-dog-ul?“, a întrebat muzicianul referindu-se la întâlnirea Obama-Medvedev din iunie, când cei doi preşedinţi s-au lăsat fotografiaţi într-un fast-food.  „Sunt obligat să dau un răspuns diplomatic: hot-dog-ul este bun, dar îmi permit rar să mănânc“, a răspuns Medvedev, sugerând că este atent la dieta şi silueta sa . Bono a sosit duminică la Moscova, în cadrul unui turneu mondial al U2, care include concertul de astăzi pe stadionul Lujniki din Moscova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările