Atentate teroriste la Paris. Abdelhamid Abaaoud se bucura că a intrat uşor în spaţiul UE şi plănuia alte atacuri

Atentate teroriste la Paris. Abdelhamid Abaaoud se bucura că a intrat uşor în spaţiul UE şi plănuia alte atacuri

Abdelhamid Abaaoud , considerat responsabil pentru atacurile de la Paris din 13 noiembrie

Belgianul de origine marocană Abdelhamid Abaaoud, considerat organizatorul atacurilor de la Paris, se lăuda că a intrat cu uşurinţă în spaţiul Uniunii Europene şi intenţiona să comită alte atacuri, la obiective evreieşti, în şcoli şi în sistemul de transport, afirmă surse citate de presa franceză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit revistei Valeurs Actuelles, Abdelhamid Abaaoud era foarte mulţumit că a putut ajunge uşor în Uniunea Europeană, graţie crizei imigranţilor, şi că putea circula liber în Spaţiul Schengen.

„Viitoarele atacuri vor provoca daune importante în districte evreieşti, vor fi perturbate şcoli şi transporturile“, declara Abaaoud, conform unor martori.

Abdelhamid Abaaoud a murit pe 18 noiembrie, într-un schimb de focuri cu poliţia.

Belgianul de origine marocană este considerat organizatorul atacurilor teroriste de la Paris, în care au fost ucise 130 de persoane. Şapte terorişti au murit în atentate, aceştia nefiind incluşi în bilanţul de 130 de morţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările