Dezbatere Live: Care sunt ameninţările de securitate în Balcani?

Care sunt ameninţările de securitate în Balcani?

Universitatea de Vest, Timişoara şi New Strategy Center organizează conferinţa „Provocări de securitate în Balcani”, eveniment care aduce la masa de dezbateri peronalităţi din diplomaţie, armată şi mediul academic.

 
Conferinţa este deschisă de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, care vorbeşte în cadrul temei „Provocări vechi şi noi pentru securitatea Balcanilor şi a Europei”. 
 
Celelalte teme de pe agendă sunt „Politica de securitate a Uniunii Europene în Balcani. Realizări,obiective şi percepţii” şi „Politica de securitate a NATO în Balcani”.
 
Între vorbitori se regăsesc gen. Nicolae Ciucă, şeful Statului Major General, Leonard Orban, consilier prezidenţial, Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei la Bucureşti,Simona Miculescu, ambasador şeful Biroului ONU la Belgrad, Marilen Pirtea rector al Universităţii de Vest,Timişoara,  Nicolae Robu, primarul Timişoarei, alături de profesori şi experţi din Marea Britanie, Franţa, Albania, Turcia, Italia, Sebia şi România. 
 
Adevărul Live va trasmite aspecte din conferinţă începând cu ora 11.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările