Un bărbat a supravieţuit 22 de ore în larg după ce s-a răsturnat cu barca. Imaginile cu momentul salvării, făcute publice VIDEO

Un bărbat a supravieţuit 22 de ore în larg după ce s-a răsturnat cu barca. Imaginile cu momentul salvării, făcute publice VIDEO

FOTO captură video

Paza de coastă japoneză a salvat din apele mării un bărbat de 69 de ani, care a plutit în larg timp de 22 de ore, după ce barca lui s-a răsturnat în timpul unei furtuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile cu momentul în care bărbatul a fost salvat de un echipaj, în regiunea Kagoshima, au fost făcute publice de Paza de coastă japoneză, arată BBC.
 
Bărbatul a reuşit să sune un coleg pentru a-l alerta, dar a fost găsit abia după o zi, când echipele de salvare l-au văzut stând pe motorul bărcii sale răsturnate, ţinându-se de o elice. Acesta a avut inspiraţia să se înfăşoare într-o folie de plastic gri, ceea ce l-a ajutat să se încălzească. 
 
„Este un miracol că a supravieţuit. A stat singur pe mare timp de 22 de ore. Sunt uimit de abilităţile lui de supravieţuire“, a declarat un oficial al pazei de coastă pentru cotidianul Asahi Shimbun.
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările