Soarta mătuşii lui Kim Jong-un, sub semnul întrebării: Văduva a „dispărut” dintr-un film de propagandă

Soarta mătuşii lui Kim Jong-un, sub semnul întrebării:
Văduva a „dispărut” dintr-un film de propagandă

Liderul nord-coreean Kim Jong-un FOTO KCNA

Mătuşa liderului nord-coreean Kim Jong-un a dispărut, în mod misterios, dintr-un film de propagandă, fapt care a dat naştere speculaţiilor. Se crede că a fost executată, la fel ca şi fostul ei soţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kim Kyong-hui, în vârstă de 67 de ani, este văduva lui Jang Song-taek, care a fost recent executat. Deşi se credea că ea va fi în siguranţă, analiştii susţin că dispariţia sa din documentar este stranie, scrie “Daily Mail”.

Kim a fost frecvent zărită la braţul nepotului ei, la evenimentele publice, până în luna ianuarie a acestui an, când ultima sa apariţie a fost într-un documentar difuzat de televiziunea nord-coreeană.

In imaginile respective, ea a apărut alături de liderul de la Pyongyang şi de soţia acestuia. Cei trei se îndreptau către Palatul Soarelui din capitală, într-o procesiune dedicată foştilor lideri Kim Il-sung şi Kim Jong-il.

Siguranţa femeii nu a fost pusă sub semnul întrebării până acum, graţie legăturilor de familie dintre ea şi Kim Jong-un. Totuşi, deşi a apărut adesea în compania nepotului său, se crede că dispariţia sa din varianta originală a documentarului înseamnă că nu va mai fi văzută vreodată în public.

Kim a fost văzută, ultima dată, la un concert din luna septembrie a anului trecut. Pe de altă parte, aceasta a lipsit de la înmormântarea unuia dintre înalţii oficiali nord-coreeni. S-a presupus că este fie bolnavă, fie a murit, însă, la acea dată, apariţia documentarului a calmat spiritele.

Citeşte şi: 

FOTO Un salon de coafură din Marea Britanie, motiv de iritare pentru Coreea de Nord, din cauza unui poster cu liderul Kim Jong-un 

Afacerile ilegale ale Coreei de Nord, secretul finanţării programului nuclear 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările