Trustul Intact face recurs la decizia prin care trebuie să plătească despăgubiri de un milion de euro către RCS&RDS

Trustul Intact face recurs la decizia
prin care trebuie să plătească despăgubiri de un milion de euro către RCS&RDS

Trustul Intact a fost condamnat la plata unor despăgubiri către RCS&RDS, dar decizia nu este definitivă

Trustul Intact va face recurs la decizia Curţii de Apel Bucureşti, decizie prin care trebuie să plătească RCS&RDS peste un milion de euro „despăgubiri pentru prejudiciul moral“, în urma unei campanii de denigrare din anii 2011 şi 2012.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Intact Media Group a luat cunoştinţă de soluţia Instanţei de apel în dosarul nr. 42354/3/2012 având ca obiect cererea RCS & RDS formulată împotriva Antena TV Group S.A., Antena 3 S.A. şi Global Media Solutions S.R.L şi anunţă că va înainta recurs în termenul legal de 15 zile.

Reamintim că instanţa de fond a dat câştig de cauză companiilor aparţinând Intact Media Group (Antena Group, Antena 3 şi GMS).

Eventualele sume de plată, în cazul în care instanţa va decide final asupra acestora, vor fi determinate şi în functie de solutţile asupra altor litigii dintre cele două companii. În aceste cazuri, Antena Group solicită RCS- RDS despăgubiri estimate a depăşi substanţial suma de 5.000.000 lei, având ca obiect scoaterea abuzivă din grila de programe a posturilor GSP TV şi Antena 2“, se arată în comunicatul trustului Intact.

Curtea de Apel Bucureşti a decis marţi ca trustul Intact, condus de familia lui Dan Voiculescu, să plătească RCS&RDS peste un milion de euro „despăgubiri pentru prejudiciul moral“, în urma unei campanii de denigrare din anii 2011 şi 2012.

Mai mult, posturile Antena 1 şi Antena 3 sunt obligate ca timp de o lună să difuzeze decizia instanţei sub formă de ştire şi de croll cursiv, la interval de o oră, în cadrul emisiunilor de ştiri. Decizia nu este definitivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: