„Teo Show“ revine cu un nou sezon, la Kanal D

„Teo Show“ revine cu un nou sezon, la Kanal D

Teo Trandafir revine cu un nou sezon al emisiunii care îi poartă numele, într-un nou decor FOTO Kanal D

„Teo Show“ revine luni la Kanal D, într-un nou decor şi cu invitaţi pe măsură. Teo Trandafir va face dezvăluiri în premieră despre Andreea Marin şi despre Inna, în prima ediţie din noul sezon, care începe luni, de la ora 16:45, la Kanal D.

Îndrăgita vedetă îşi dă întâlnire cu telespectatorii Kanal D în emisiunea care îi poartă numele, într-un decor nou, inedit, în care vor păşi invitaţi de excepţie, printre care artişti, cântăreţi şi personalităţi din toate domeniile.

În prima ediţie a noului sezon „Teo Show“, Andreea Marin îşi deschide uşa casei sale şi dezvăluie detalii despre viaţa ei de fiecare zi.

Tot luni, la „Teo Show“, cele mai importante femei din viaţa Innei îşi deschid sufletul şi spum cum au trăit ele incredibila experienţă de a avea o fată şi o nepoată devenită vedetă internaţională. La rândul ei, Inna va fi văzută într-o ipostază inedită, încărcată de emoţie, alături de cele mai scumpe fiinţe.

Din 8 septembrie, nu rataţi cele mai impresionante întâlniri ale după-amiezii, în noul sezon al emisiunii „Teo Show“, de luni până vineri, de la ora 16:45, la Kanal D.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: