Survivor România 2021. Care sunt ultimele trei vedete care completează lista „Faimoşilor”

Survivor România 2021. Care sunt ultimele trei vedete care completează lista „Faimoşilor”

Show-ul Kanal D se filmează în Republica Dominicană

Lista „Faimoşilor” pentru competiţia Survivor România 2021 este completă, Kanal D anunţând joi ultimele trei vedete care se vor lupta în show-ul care se va filma în Republica Dominicană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jador, Majda Aboulumosha şi Simona Hapciuc completează lista "Faimoşilor" care vor lupta pe traseele din Republica Dominicană în cel de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor Romania”, scriu cei de la Click

Cei trei se alătură celorlalte vedete anunţate: Costi Ioniţă, Cătălin Moroşanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeş, Culiţă SterpZannidache şi Ana Porgras.

Jador (numele real - Remus Ionuţ Dumitrache) s-a bucurat de succes odată cu participarea acestuia în cadrul reality show-ului „Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Cântăreţul a ajuns apoi pe primul loc în trendingul din România. Absolvent al Facultăţii de Relaţii Internaţionale şi cu un master în Studii economice, Jador are o poveste de viaţă impresionantă.

Majda Aboulumosha este actriţă, om de televiziune, mamă şi va fi, cu siguranţă, o prezenţa exotică în junglă din Dominicană. Majda este cunoscută atât din postura de moderator al unor emisiuni de succes, de la Antena Stars, cât şi prin participarea în show-uri.

Actriţă, vedetă de televiziune şi antrenor de fitness, cu o experienţă îndelungată în industria sănătăţii şi fitness-ului, după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc spune “Da” provocării de a-şi depăşi limitele, în competiţia “Survivor România”. Cunoscută publicului că protagonista în cadrul unui sitcom  longeviv, “Trăsniţii”, faimoasa Simona Hapciuc îmbrăţişează acum cu optimism o provocare uriaşă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările