SURVIVOR 2021. Mellina şi Cătălin Moroşanu, surprize la revenirea în ţară! Cine i-a aşteptat la aeroport

SURVIVOR 2021. Mellina şi Cătălin Moroşanu, surprize la revenirea în ţară! Cine i-a aşteptat la aeroport

Mellina şi Moroşanu s-au întors din Republica Dominicană. FOTO: Kanal D

Războinica Mellina şi faimosul Cătălin Moroşanu au revenit în ţară sâmbătă, 17 aprilie, după ce au fost eliminaţi de la “ Survivor România”. Mellina a fost aşteptată de cei dragi la aeroport, inclusiv de Musty, dar şi de Maria de la Războinici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa, despre care s-a speculat că ar fi avut chiar o relaţie cu Musty la “Survivor”, a fost vizibil ermoţionată să-i revadă pe cei doi foşti colegi după cele trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Artista a fost nominalizată împreună cu Sorin şi a fost eliminată din competiţie, în urmă cu aproape o săptămână.

Mellina:” Am trăit ca nişte animale!”

“Am stat patru luni aproape în Republica Dominicană şi nu mai aveam răbdare să ajung. A fost cea mai dură experienţă, în care mi-am resetat nişte convingeri din viaţa mea. Ne-am dat seama cât de binecuvântaţi suntem şi câte lucruri minunte avem, cum ar fi părinţii, faptul că avem un acoperiş deasupra capului. Am trăit ca nişte animale şi a trebuit să supravieţuim. Cel mai greu a fost să nu ştiu nimic despre familie, dacă sunt bine. Pentru mine călătoria se terminase şi am luptat până la ultima celulă. Asta am fost eu. Mi-e greu să îmi dau cu părerea pe cine văd în finală. Lucrurile se pot schimba oricând, dar cel mai bun să câştige”, a declarat Mellina de la Războinici , după ce a revenit în România, la Kanal D.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările