Ruxandra Ion lansează Happy Channel, „un post de televiziune fără vedete de carton“

Ruxandra Ion lansează Happy Channel, „un
post de televiziune fără vedete de carton“

Producătoarea Ruxandra Ion va lansa postul de televiziune Happy Channel FOTO Arhiva Adevărul

Televiziunea producătoarei Ruxandra Ion, Happy Channel, a primit astăzi două licenţe audiovizuale de la CNA, una prin satelist şi una prin reţele de comunicaţii electronice, scrie paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform declaraţiilor făcute de Ruxandra Ion, pentru Paginademedia.ro, canalul Happy Channel va fi lansat undeva în perioada 1 decembrie 2014 şi 1 ianuarie 2015.

Fondul plasat în noul post de televiziune al renumitei producătoare depăşeşte suma de 450.000 de euro: 100.000 de euro au fost investiţi în echipamente şi 352.000 de euro au fost alocaţi programelor. 

Conform proiectului depus la CNA, postul de televiziune Happy Channel se bucură deja de două acorduri de principiu, atât cu UPC, cât şi cu Orange TV.

„Ne dorim să fie un canal dedicat familiei, fără niciun minut de tabloid, fără vedete de carton. Nu îmi propun nicio secundă de tabloid, primul program pe care mi-l doresc este unul despre lumea murdară din spatele tabloidului, despre cum se creează vedetele de carton“, a spus Ruxandra Ion, citată de Paginademedia.ro.

Bianca Popescu, directorul de programe al postului Happy Channel Bucureşti, a declarat, pentru Paginademedia.ro, că grila de programe va cuprinde şi nou serial românesc, numit „Măşti de cafea“: „Serialul are la bază povestea unei fete de 18 ani care vine din Moldova şi intră într-o familie care o să-i schimbe viziunea despre lume, o lume mult mai egoistă. Vom intra în lumea din spatele tabloidelor, (vom prezenta – n.r.) cum se fac ştirile care nu sunt adevărate. Va fi o producţie cu mari actori, precum Marian Râlea, Carmen Tănase şi Adela Popescu “.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: