Roxana Hulpe părăseşte Pro TV pentru un alt post generalist

Roxana Hulpe părăseşte Pro TV pentru un alt post generalist

Foto: Pro TV

Conform celor de la Pagina de Media, jurnalista Roxana Hulpe va părăsi Pro TV în curând, urmând să se alăture unui alt post generalist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Roxana Hulpe se află de cinci ani la Pro TV, venind iniţial ca reporter pe subiecte sociale, specializându-se ulterior pe educaţie.

Plecarea vine într-un moment ciudat, deoarece ea tocmai începuse o serie de emisiuni numită „Viitor cu clasă” la Pro TV, despre care postul de televiziune spunea că „are misiunea de a scoate la suprafaţă acei profesori şi elevi care, în şcoala şi comunitatea lor, au reuşit să schimbe în bine ceea ce înseamnă astăzi educaţie.”

Jurnalista va pleca la o altă televiziune generalistă, mai exact Prima TV, acolo unde a ajuns şi Bebe Cotimanis, considerat de mulţi până acum ca fiind „vocea Pro TV”. 

Ea ar urma să fie la pupitrul jurnalului principal de ştiri din weekend, Focus 18. Contactată de Pagina de Media, Roxana Hulpe nu a confirmat despărţirea de Pro, menţionând: „Ce pot spune este că acum sunt reporter al Ştirilor Pro TV”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările