Radio Guerrilla îşi lansează televiziune: „E păcat să ţinem doar pe radio multe dintre programe“. Când va apărea

Radio Guerrilla îşi lansează televiziune: „E păcat să ţinem doar pe radio multe dintre programe“. Când va apărea

Mihai Dobrovolschi FOTO Facebook

Radio Guerrilla a primit licenţă de la Cconsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru o nouă televiziune, care se va lansa pe piaţă sub acelaşi nume, scrie Pagina de Media.

Ştiri pe aceeaşi temă

Radio Guerrilla a primit de la CNA licenţă pentru lansarea unui post de televiziune tematic muzical, sub denumirea Radio Guerrilla TV, scrie Pagina de Media.
 
Potrivit reprezentanţilor postului, Radio Guerrila TV, care se va lansa în şase luni, va difuza emisiuni precum „Guerrilla de dimineaţă“, „Guerrilla HUB“, „Asta la revista mesei, nene!“. 
 
„Nişa reprezentată de noi, validată de 400.000 de ascultători săptămânal, nu are un produs pe gustul ei pe TV“, a spus Adrian Popescu, reprezentantul Radio Guerrilla la CNA. 
 
„E şi păcat să ţinem doar pe radio multe dintre programe. Avem sigur cele mai multe emisiuni culturale, emisiuni prin care promovăm muzica românească, muzica independentă în general, emisiuni de ştiinţă, de psihologie, pentru liceeni“,  a declarat şi Mihai Dobrovolschi, realizator Radio Guerrilla. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: