Producătorii fac schimbări la „X Factor“, odată cu noua etapă a show-ului

Producătorii fac schimbări la „X Factor“, odată cu noua etapă a show-ului

Show-ul „X Factor“ va avea parte de două probe noi FOTO Antena 1/ Mihai Stetcu

Show-ul „X Factor“ trece în această săptămâna la o nouă etapă – Bootcampul şi, totodată, va suferi o serie de modificări drastice în ceea ce priveşte regulamentul, concurenţii fiind supuşi la două probe noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 21 noiembrie, „X Factor“ va debuta cu ultimele audiţii, urmând ca mai apoi cei trei membri ai juriului să prezinte lista scurtă a concurenţilor pentru a face trecerea la cea mai dură etaptă a concursului – Bootcampul
 
Peste 5000 de concurenţi s-au înscris anul acesta în concurs, dintre aceştia peste 400 ajungând în faţa juriului. Aproape 150 de persoane au reuşit să treacă în etapa următoare, urmând ca pe lista scurtă a membrilor juriului să ajungă 14 concurenţi pentru fiecare categorie: 14-20 de ani, peste 20 de ani şi grupuri. Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică jr vor afla la sfârşit ce categorie vor antrena în galele live ale emisiunii. 
 
„Am hotărât să încerc să fiu cât mai imparţială, mai ales că evenimentele încep să prindă culoare în adevăratul sens al cuvântului în Bootcamp, atunci când producătorii emisiunii ne vor atribui fiecăruia dintre noi, echipa pe care o vom antrena. Atunci să vedeţi emoţii şi lacrimi, pentru că anul ăsta Bootcampul e mai dur ca oricând. «Măcel» e cuvântul de ordine în această etapă a show-ului, pe care telespectatorii o vor putea urmări la finalul lunii noiembrie“, a mărturisit Delia. 
 
Mai mult decât atât, odată cu schimbarea juriului, producătorii au decis să introducă şi noi probe: Scaunele şi Duelurile. Astfel, în etapa Scaunelor, concurenţii din fiecare categorie vor interpreta câte o piesă în faţa juriului şi a publicului, acompaniaţi doar de un pian, urmând ca mentorul să fie cel care decide dacă aceştia vor fi sau nu aşezaţi pe unul dintre cele şase scaune albe din fiecare categorie. Aşezarea pe scaun înseamnă salvarea acelui concurent, însă decizia îi va aparţine în totalitate antrenorului, acesta având dreptul de a ridica oricând un concurent pentru a-i oferi locul altuia. 
 
În această etapă, doar îndrumătorul categoriei are drept de decizie cu privire la salvarea concurenţilor, colegii săi fiindu-i doar consultanţi. La finalul acestei faze vor exista câte şase concurenţi din fiecare categorie care vor merge în etapa următoare, a Duelurilor. În această etapă, vor exista câte trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind şi de această dată cel care va lua decizia finală. La finalul acestei etape, vor primi paşaport direct către galele live ale show-ului nouă norocoşi. 
 

Puteţi citi cronicile tuturor episoadelor din acest sezon al emisiunii „X Factor“:

„X Factor“, la debut: Sergiu Braga, „Julio Iglesias“ de România, concurentul care a păcălit moartea şi a învăţat să cânte de durere Primul episod din sezonul cu numărul patru al emisiunii „X Factor“ a debutat în forţă, ingredientele emsiunii fiind talentul muzical şi cazurile sociale. Concurentul care s-a remarcat în prima ediţie a fost Sergiu Braga, un adevărat Julio Iglesias de România, care i-a provocat lui Ştefan Bănică jr o reacţie incontrolabilă.

„X Factor“, runda doi: Ştefan Bănică Jr, impresionat până la lacrimi de un concurent de 16 ani de la casa de copii Un nou episod din „X  Factor“, o nouă serie de emoţii şi voci de aur. De data aceasta, durul Ştefan Bănică Jr a fost impresionat de talentul şi povestea unui tânăr de 16 ani care a ales să intre în concurs cu piesa „Cum am ajuns să te iubesc“, din repertoriul tatălui său. De remarcat a fost şi revenirea celebrei Veronica Fermecătoarea care şi-a aruncat farmecele asupra lui Brenciu.

Horia Brenciu a găsit imn pentru „Iadul Bucătarilor“, la „X Factor“: „Frăţică, dă-mi o bucăţică“, piesa moldoveanului Kapushon Imnul „Iadului Bucătarilor“ a fost ales de Horia Brenciu în timpul audiţiilor „X Factor“, showmanul intrând în jocul cântăreţului basarabean Kapushon. Ştefan Bănică Jr a retrăit amintiri ale iubirii adolescentine şi a sfătuit o concurentă să renunţe la meseria de notar pentru a deveni cântăreaţă, toate în episodul cu numărul trei al show-ului de pe Antena 1.

Un personaj din desenele japoneze „a prins viaţa“ la „X Factor“. Horia Brenciu, „hipnotizat“ de vocea unei adolescente Ambiţie, talent, prezenţă scenică şi, nu în ultimul rând, sensibiliate – acestea au fost coordonatele celei de-a patra ediţii a show-ului „X-Factor“. Vedeta serii a fost o concurentă de numai 14 ani, cu o poveste de viaţa impresionată, care l-a convins pe Horia Brenciu să cânte în duet cu ea. O altă apariţie spectaculoasă a fost Alyanna Lu. Tânăra a venit însoţită de doi băieţi cu botniţă şi cu o costumaţie ruptă din desenele japoneze.

Dragostea din tinereţe a Deliei a stârnit „pasiuni“ la „X Factor" La „X Factor” concurenţii rămaşi sunt hotărâţi să facă istorie. De la apariţiile exotice ale cuplului tată-fiu Nicholas şi Daniel Sealey, la aerul fresh al gemenilor Radu şi Răzvan, până la apariţia spectaculoasă a concurentei Nicoleta Nucă, emisiunea a fost una de senzaţie. Surpriza serii a fost însă Ovidiu Anton, o fostă iubire a Deliei, care şi-a încercat norocul în show-ul de talente.

„X Factor“: Elvis Presley la puterea a treia şi revenirea lui Vin Diesel de România cu melodia „Selfie“ Factorul surpriză a fost ingredientul-cheie în această ediţie „X Factor“. Ştefan Bănică a fost convins de Valentin din Mioveni, un admirator al lui Elvis Presley, să cânte alături de el şi de Florin Vasile pe scena concursului. În continuare, Vin Diesel de România vrea să dea din nou lovitura după hit-ul „Pisy“, de data aceasta cu o piesă numită „Selfie“.

„X Factor“ a adus pe scenă „o fermecătoare soprană“ de 77 de ani A urcat pe scenă alături de Tina Turner, Jose Carreras şi Placido Domingo, iar vineri seară a venit să cânte la „X Factor“. Este vorba de doamna Maria Mocioiu, care, la 77 de ani, s-a hotărât să participe la show-ul muzical de la Antena 1, unde l-a convins pe Horia Brenciu să i se alăture pe scenă pentru a interpreta împreună câteva acorduri din „O sole mio“.

Un concurent cu limba despicată a cucerit juriul de la „X Factor“ Say Ufuk, un adolescent de 16 ani, din Craiova, cu o poveste impresionantă de viaţă, a cucerit juriul „X Factor“. Abandonat de mamă, crescut de bunicii care uneori nu aveau nici ce să-i dea să mănânce, tănărul a fost la un pas de a-şi pierde vocea, dar a ajuns să cânte o arie clasică la talent-show-ul de la Antena 1.

Johnny, concurentul care a colaborat cu Al Bano, a cucerit juriul „X Factor“ Ion Moise Bădulescu, cunoscut drept Johnny, care a cântat alături de faimosul italian Al Bano, a cucerit juriul şi a mers în etapa următoare a concursului „X Factor“.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările