Pro TV lansează un nou serial românesc, „Ai noştri“: care este povestea şi cine sunt actorii participanţi

Pro TV lansează un nou serial românesc, „Ai noştri“: care este povestea şi cine sunt actorii participanţi

Pro TV completează grila de seriale româneşti cu „Ai noştri“ FOTO Pro TV

Pro TV lansează un nou serial românesc, „Ai noştri“, care completează grila de programe alături de „Atletico Textila“ şi „Las Fierbinţi“.

În fiecare joi, începând cu 2 martie, Pro TV aduce în casele tuturor românilor un nou serial românesc inspirat din spiritul, tradiţiile şi cultura locală, care vor fi transmise cu umorul specific cu care postul şi-a obişnuit deja telespectatorii.

Astfel, Pro TV lansează în această primăvară al treilea serial românesc, după „Atletico Textila“ şi „Las Fierbinţi“, iar toate cele trei producţii vor fi difuzate în această primăvară.

Povestea serialului regizat de Dragoş Buliga 

Două familii complet diferite, Ciorbă şi Ghica, au un singur lucru în comun pe care, din păcate, nu îl pot evita: cumetria! Cei doi copii din familii, Irina şi Horaţiu, se îndrăgostesc iremediabil şi hotărăsc să facă pasul cel mare - căsătoria. Cu toate că interesele celor două familii nu au niciun punct în comun, tinerii îndrăgostiţi sunt convinşi că acest aspect nu va reprezenta o piedică în calea către fericire. O familie numeroasă. „Ai noştri“. Serialul este o producţie Frame Film Studios, în regia lui Dragoş Buliga.

În familia Ghica, mama este profesoară, tatăl contabil, iar Horaţiu, fiul celor doi, este un poliţist corect. Deşi nu au posibilităţi financiare foarte bune, au valori foarte bine stabilite, pe care le urmează cu stricteţe: sunt onorabili şi întotdeauna respectând legea! La polul opus, familia Ciorbă este mai înstărită, însă jonglând la limita legalităţii. Nu au ajuns chiar la nivelul familiei Soprano, dar Sandu, capul familiei, încearcă din răsputeri! Irina, cea mai tânără fiică, este inocentă şi diferită faţă de toţi cei lângă care a crescut. Povestea serialului urmăreşte cei doi îndrăgostiţi, dar şi lupta pentru supremaţie a celor doi taţi, Sandu şi Marin, care nu poate duce decât la situaţii  care vor stârni hohote de râs!

Care sunt actorii participanţi 

Emilia Popescu, Constantin Puşcaşu, Cristina Mihailescu, Teodor Corban, Vlad Logigan şi Gabriela Popescu sunt doar câţiva dintre actorii care vor aduce în fiecare săptămână aventurile simpaticelor personaje în casele tuturor românilor, anunţă Pro TV. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: