Premiera serialului turcesc „Dragoste infinită“, în umbra producţiilor de comedie de la Pro TV: ce audienţe s-au înregistrat

Premiera serialului turcesc „Dragoste infinită“, în umbra producţiilor de comedie de la Pro TV: ce audienţe s-au înregistrat

Serialul turcesc „Dragoste Infinită“ nu a pus Kanal D pe primul loc FOTO Kanal D

Premiera serialului turcesc „Dragoste infinită“ a fost umbrită de cele două seriale de la Pro TV, „Las Fierbinţi“ şi „Atletico Textila“, care au pus Kanal D în spatele Pro TV în topul audienţelor.

Pro TV a dominat seara de miercuri, după ce „Las Fierbinţi“ a avut o medie de 2,4 milioane de telespectatori, iar „Atletico Textila“ a fost urmărit de 1,5 milioane de telespectatori, arată paginademedia.ro
 
Pe intervalul cu „Las Fierbinţi“, Kanal D a fost pe locul doi, la nivelul întregii ţări, cu o medie de 1,5 milioane de telespectatori. Locul trei pentru Antena 1 cu cifre de aproape patru ori mai mici decât Pro TV: 632.000, media, arată aceeaşi sursă citată. 
 
La nivel urban, serialul de la Pro TV a avut 1,1 milioane de telespectatori, iar Kanal D 736.000 de telespectatori. Antena 1 a avut şi aici locul trei, cu cifre de trei ori mai mici decât ale liderului, adică 363.000 de telespectatori. 
 
La nivel comercial, pe palierul publicului cu vârste între 18 şi 49 de ani, Pro TV a avut 580.000 de telespectatori, Kanal D 240.000 de telespectatori, iar Antena 1 185.000 de telespectatori. 
 
Nici pe intervalul cu „Atletico Textila“ noul serial turcesc nu a reuşit să treacă pe primul loc în audienţe, deşi cifrele serialului au fost mai mici decât cele înregistrate de „Las Fierbinţi“. Pro TV a avut, în medie, 1,5 milioane de privitori, la doar 100.000 de persoane distanţă de locul al doilea, ocupat de Kanal D. 
 
Pe fondul scăderii Pro TV, a crescut Antena 1 de la o medie de 600.000 de persoane, la 835.000. 
Kanal D a avut la nivel urban o medie de 694.000 de telespectatori, iar la nivel comercial o medie de 238.000 de telespectatori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: