„Poftiţi pe la noi“. Bianca Drăguşanu: „Mi-am cumpărat haine de la second hand jumătate din viaţă“

„Poftiţi
pe la noi“. Bianca Drăguşanu: „Mi-am cumpărat haine de la
second hand jumătate din viaţă“

Bianca Drăguşanu povesteşte cum a purtat haine de la second hand în perioada copilăriei FOTO Antena 1

Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu, Jean de la Craiova şi Virgil Mănescu spun „Poftiţi pe la noi!“, în cea mai nouă ediţie a emisiunii de la Antena 1. Virgil Mănescu îl derutează pe nea Mărin cu „arsenalul“ său de haine, pe care le schimbă de două ori pe zi, Bianca Drăguşanu realizează mai multe rochii şi recunoaşte că s-a îmbrăcat de la second-hand, iar Daniela Crudu nu vrea să muncească, ci să îl audă pe Jean de la Craiova cum cântă.

Poftiţi pe la noi“. Vedetele ajută o familie cu opt copii

Luni şi marţi, de la 20:30, e rândul Biancăi Drăguşanu, al Danielei Crudu, al lui Jean de la Craiova şi al lui Virgil Mănescu să spună „Poftiţi pe la noi!“ şi să adune cât mai mulţi bani pentru un alt caz social.

Cei patru ajung în judeţul Gorj, lângă Târgu Cărbuneşti, pentru a ajuta o familie cu opt copii. Soţii Bobeanu şi cei opt copii ai lor, patru fete şi patru băieţi, locuiesc într-o căsuţă dărăpănată pe care au căpătat-o de la un bătrân pe care l-au îngrijit în ultimii săi ani de viaţă. Toţi membrii familiei trăiesc doar din salariul tatălui şi alocaţiile copiilor. Părinţii abia se descurcă să pună zilnic de mâncare pe masă pentru cei mici, iar de condiţii decente de trai nici nu se pune problema. Mama este tristă că niciunul dintre copiii ei nu a putut merge vreodată într-o excursie, pentru că nu au bani, iar jucăriile lor sunt primite, în mare parte, de la alţi copii. De sărbători le este cel mai greu pentru că niciodată nu sunt bani de cadouri.

Pentru a le transforma casa în care locuiesc într-un cămin adevărat şi pentru a le oferi şansa la o copilărie cât mai fericită, Bianca, Daniela, Virgil şi Jean pasc caprele, fac curat la animale, spală maşini într-o spălătorie auto, curăţă şezlongurile la o piscină, fac pâine şi, bineînţeles, participă la spectacolul caritabil organizat de Mihai Petre.

Poftiţi pe la noi“. Daniela Crudu dansează pe tractor

Dacă Virgil Mănescu se dovedeşte pe cât de elegant, pe atât de muncitor şi serios, Daniela Crudu îi va face din nou zile fripte lui nea Mărin. „Eşti cea mai puturoasă fiinţă de pe faţa Pământului“, va striga la un moment dat nea Mărin. Daniela însă îşi vede de ale ei: avându-l pe Jean de la Craiova lângă ea, care îi cântă ori de câte ori va dori, bruneta danseazăva dansa în grădină, în spălătoria auto, pe tractor şi chiar pe un gard. Gazda emisiunii nu îi va trece uşor cu vederea aceste scăpări şi profită de fobia de păsări pe care Daniela o are şi o va speria de câte ori va avea ocazia.

Poftiţi pe la noi“. Virgil Mănescu vine cu un arsenal de haine

În schimb, Virgil Mănescu face parada modei la „Poftiţi pe la noi!“: are la el 21 de perechi de pantofi, 12 perechi de pantaloni, 36 de cămăşi şi 14 perechi de butoni, 60 de perechi de ciorapi şi nenumărate cravate, sacouri şi veste, toate absolut fireşti pentru el. De altfel, vedeta plănuieşte să schimbe ţinuta de două-trei ori zi. „În viaţa mea nu credeam că o să am de-a face cu un om atât de pedant ca Virgil“, recunoaşte nea Mărin, uluit de cât de multe haine şi accesorii şi-a adus la el Virgil Mănescu pentru cele câteva zile de filmare ale emisiunii. „Bunicul meu avea o vorbă. Nepoate, nu are niciun rost să nu fim eleganţi“, a explicat el alegerea hainelor. „Doamne, ce să fac eu cu ăsta, că el parcă e pe Champs Elysees“, se întreabă îngrijorat nea Mărin, care va descoperi însă că, pe cât este de elegant, manierat şi educat, Virgil este pe atât este de priceput şi muncitor la treburile dintr-o gospodărie.

Poftiţi pe la noi“. Bianca Drăguşanu: „Mi-am cumpărat jumătate din viaţă haine de la second hand“

Bianca Drăguşanu primeşte sarcina de a realiza costumele pentru fetiţele familiei Bobeanu pe care urmează să le poarte la spectacolul caritabil organizat de Mihai Petre. Deşi are un buget foarte mic la dispoziţie, Bianca reuşeşte să impresioneze pe toată lumea cu felul în care îl gestionează, mai ales atunci când, aflată într-o piaţă plină de haine second hand, vedeta negociază preţurile la sânge.

„Să ne înţelegem, eu am fost un copil sărac. Eu mi-am cumpărat jumătate din viaţa mea haine de la second hand. Nu e vreo problemă. Şi aş face-o şi acum. Dacă mi-ar plăcea ceva, pe undeva, aş opri şi mi-aş lua“, declară sincer Bianca. „A trebuit să fac patru rochii în şase ore şi le-am cusut cu mâna. Am avut un buget de 100 de lei pe care l-am împărţit în multe locuri. Cele şase ore curgeau parcă în defavoarea mea, după prima oră eram derutată şi agitată şi parcă nu-mi venea în minte nimic. Îmi doream să fac ceva frumos, care să mă reprezinte şi care să le reprezinte, pentru că era vorba de patru fetiţe. Teoretic, este imposibil să faci cu un buget atât de mic atât de multe, practic, am reuşit“, a mai spus ea.

Emisiunea „Poftiţi pe la noi!“, cu Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu, Jean de la Craiova şi Virgil Mănescu, debutează de la ora 20:30, la Antena 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: