Oana Lovin „Sparanghel“ va avea emisiune la postul deţinut de Florentin Pandele

Oana Lovin „Sparanghel“ va avea emisiune la postul deţinut de Florentin Pandele

Oana Lovin FOTO Facebook

Oana Lovin, figură controversată celebră, va avea emisiune la Metropola TV, postul de deţinut de primăria Voluntari condusă de Florentin Pandele. Producţia „Ne-am/Neam trezit” va fi difuzată începând de luni, la miezul nopţii, de la ora 23.30.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetăţeanul de rând, pe situaţia de facto a României cu bune şi cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri.

Acest proiect tv va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, a spus Oana Lovin.

Oana Lovin a devenit celebră după ce România TV şi Antena 3 au promovat-o.  Aceasta a fost una dintre cei mai vehemenţi protestatari contra restricţiilor anti-Covid.

De asemenea, au apărut mai multe informaţii în spaţiul media legate de faptul că Lovin face videochat.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările