Oana Lovin, scoasă din grila televiziunii Metropola TV, după nici o lună. Motivul pentru care Clotilde Armand a dat-o în judecată

Oana Lovin, scoasă din grila televiziunii Metropola TV, după nici o lună. Motivul pentru care Clotilde Armand a dat-o în judecată

Oana Lovin a devenit celebră după ce România TV şi Antena 3 au promovat-o Foto: Facebook

Emisiunea „Ne-am/Neam trezit”, prezentată de Oana Lovin, a fost scoasă din grila televiziunii  Metropola TV, deţinută de primăria Voluntari şi condusă de Florentin Pandele. Proiectul TV a fost suspendat după aproximativ o lună de cînd a fost lansat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A venit un nou director de ştiri (Dida Constantin n. red) care mi-a spus că emisiunea este suspendată pentru că se fac modificări”, a declarat Oana Lovin pentru Paginademedia.ro.

Întrebată dacă i s-au adus reproşuri cu privire la conţinutul emisiunii, Lovin a răspuns:
 
„Nu mi s-a adus la cunoştinţă aşa ceva”, a spus ea.
 
Potrivit Oanei Lovin, contractul pe care l-a avut cu Metropola TV a fost pentru perioada 10 mai - 4 iunie, iar acum ea se ocupă de partea de promovare a ştirilor pe reţelele de socializare.

„Săptămâna viitoare avem o şedinţă în care vom discuta”, a mai spus aceasta.
 
„Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la ştiri. Ajut cu tot ce ţine de promovare cu partea de Facebook şi cu subiecte pentru ştiri”, a precizat Oana Lavin.
 
În ultima ediţie a emisiunii, Oana Lovin a vorbit despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, după ce în ultima săptămână, a pornit o campanie şi o campanie contra lui Clotilde Armand, sub hashtag-ul „#FăClotilda”.
 
 „Nu mi se pare jignitor acest apelativ. Am fost dată în judecată şi ne judecăm pentru asta. E un apelativ care se foloseşte inclusiv la noi la ţară” a declarat Lovin, adăugând că nu s-ar simţi jignită dacă cineva i-ar adresa un astfel de apelativ.

Producţia „Ne-am/Neam trezit” a fost lansată pe 10 mai iar Lovin spunea atunci că „va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc”.

„Trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetăţeanul de rând, pe situaţia de facto a României cu bune şi cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri. Acest proiect tv va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, a spus Oana Lovin.

Ea a devenit celebră după ce România TV şi Antena 3 au promovat-o.  Aceasta a fost una dintre cei mai vehemenţi protestatari contra restricţiilor anti-Covid.

De asemenea, au apărut mai multe informaţii în spaţiul media legate de faptul că Lovin face videochat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările