Mihaela Rădulescu, despre apariţia condamnatului de la „Românii au talent“: „Regret că m-am păcălit şi nici eu nu-i iert un astfel de păcat“

Mihaela Rădulescu, despre apariţia condamnatului de la „Românii au 
talent“: „Regret că m-am păcălit şi nici eu nu-i iert un astfel de 
păcat“

Mihaela Rădulescu l-a catalogat pe deţinutul Andrei Grigoriu drept „mincinos“ FOTO Pro TV

Mihaela Rădulescu (45 de ani) a reacţionat pe Facebook după prezenţa în emisiunea „Românii au talent“ a unui condamnat care nu a recunoscut că este complice la un asasinat. Vedeta a scris că regretă apariţia acestuia în show şi că nici ea nu îi va ierta un astfel de păcat.

Mihaela Rădulescu: „Nu-i iert un astfel de păcat“

Mihaela Rădulescu a scris pe pagina sa de Facebook că regretă momentul apariţiei condamnatului Andrei Grigoriu (30 de ani) în cadrul show-ului „Românii au talent“, vedeta catalogându-l drept „mincinos“: „Shit happens... Iată comunicatul oficial al Pro TV cu privire la băiatul ăla talentat, dar mincinos. Regret că m-am păcălit şi nici eu nu-i iert un astfel de păcat“, a scris ea pe Facebook. Iniţial, în momentul în care Andrei Grigoriu a fost pe scena emisiunii, Mihaela Rădulescu a spus: „Eu te-aş fi iertat pentru toate păcatele pentru că i-ai spus mulţumesc atât de frumos persoanei care ţi-a fost alături“.

Vedeta a făcut referite la ediţia din 27 martie a emisiunii „Românii au talent“, atunci când Andrei Grigoriu a impresionat până la lacrimi juriul cu desenul său, dar mai ales cu povestea de viaţă, dezvăluind că a stat în închisoare 12 ani pentru că a tăinuit o crimă. În realitate, concurentul a fost complicele asasinului, după cum reiese din relatările de presă de la vremea respectivă, precum şi din mărturiile mamei victimei, care a acordat un interviu în emisiunea „Wow Biz“. Întreaga poveste a lui Andrei Grigoriu o puteţi citi aici.

„Pro TV regretă momentul de la Românii au talent“

Totodată, Pro TV a continuat seria de scuze publice faţă de prezentarea condamnatului din talent-show-ul „Românii au talent“ şi în emisiunea „La Măruţă“ prin afişarea pe burtieră a mesjului „Pro TV regretă momentul de la Românii au talent“. În platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă a fost prezentă şi mama tinerei ucise.

Cu privire la apariţia acestuia în cadrul show-ului, reprezentaţii Pro TV au anunţat că bărbatul a fost eliminat din concurs, menţionând că acesta a prezentat „un discurs înşelător“. „(...) Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context. Conform regulilor show-ului, juriul şi gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă. Prestaţia a fost evaluată luând în considerare discursul înşelător prezentat de către acesta în momentul său. Ne cerem scuze pentru această situaţie şi am decis să îl eliminăm imediat din emisiune“, au specificat reprezentaţii postului.

CNA cere un punct de vedere de la Ministerul Justiţiei

În acest caz, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) s-a autosesizat şi a decis, în şedinţa de joi, să solicite un punct de vedere de la Ministerul Justiţiei, pentru a afla care este situaţia juridică a lui Andrei Grigoriu. De asemenea, departamentele de specialitate ale CNA vor realiza un raport de monitorizare al ediţiei emisiunii „Românii au talent“ în care a fost prezentat respectivul concurent. Ulterior, într-una din şedinţele de săptămâna viitoare, CNA îşi propune să analizeze acest caz, potrivit Mediafax. 

Doriana Rusu, membră CNA, este de părere că Pro TV ar fi putut să verifice informaţiile prezentate de concurent şi să îl elimine anterior, din moment ce emisiunea este înregistrată. „Familia victimei a spus că a fost şocată când a văzut că omul ăla, care le-a ucis fiica, este la televizor. Mi se pare ceva îngrozitor (...) Dar faptul că Pro TV a avut posibilitatea să verifice şi nu a verificat mi se pare ceva extraordinar de grav, pentru că nu poţi să prezinţi un criminal drept model. «Românii au talent» nu înseamnă că românii au talent de criminali. Mi se pare îngrozitor şi cred că trebuie să discutăm cât de curând acest caz şi să luăm măsuri drastice“, a mai spus Dorina Rusu.

Florin Gabrea, alt membru al consiliului, a demonstrat că emisiunea nu propune modele, iar, odată cu ispăşirea pedepsei, nimeni nu îi poate îngrădi drepturile respectivului concurent. „Dacă a făcut o crimă, nenorocire pe capul lui. Şi, dacă şi-a ispăşit pedeapsa, odată cu ispăşirea pedepsei, eu, indiferent că sunt televiziune, societate de taxi, nu am niciun fel de drept să-i îngrădesc drepturile cetăţeneşti. Iar emisiunea «Românii au talent» nu este o emisiune în care se propun modele (...)“, arată acesta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările