Las Fierbinţi: Dorel se angajează ajutor de psiholog, iar Firicel se bucură de încă un copil

Las Fierbinţi: Dorel se angajează ajutor de psiholog, iar Firicel se bucură de încă un copil

Giani, Dorel şi Bobiţă au parte de noi peripeţii FOTO Pro TV

În cel mai nou episod al serialului „Las Fierbinţi“, de la 20:30, la Pro TV, Bobiţă şi Giani încearcă să îl deturneze pe Dorel de la noua lui meserie, iar Celentano îl convinge pe Firicel că un nou copil nu înseamnă neapărat o bucurie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dorel se angajează în cel mai nou episod al serialului „Las Fierbinţi“. Noul lui job este mecanic de punctul G, un fel de ajutor de psiholog. Acesta profită de team building-urile care sunt organizate în liniştita localitate de către un psiholog din Dridu (interpretat de actorul Sandu Gruia). Invidioşi pe succesul lui Dorel, Giani şi Bobiţă vor încerca să-l stoarcă de bani şi să-i pună beţe în roate proaspătului angajat. Aventurile amuzante fac deliciul telespectatorilor de la 20:30, numai la Pro TV.

Bucuria şi frenezia este prezentă peste tot în localitatea Fierbinţi. Firicel este extrem de fericit şi încântat că va avea încă un copil. Asta pentru că se va putea bucura de alocaţia copilului. Pe de altă parte, Celentano, prietenul şi camaradul său, încearcă să-l convingă că un copil nu este aşa o mare bucurie.

Umor de cea mai bună calitate, peripeţii amuzante şi situaţii inedite, de la 20:30, în cel mai nou sezon „Las Fierbinţi“, la Pro TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: