Iuliana Tudor vine cu explicaţii după ce s-a vehiculat că a fost dată afară de la TVR

Iuliana Tudor vine cu explicaţii după ce s-a vehiculat că a fost dată afară de la TVR

Prezentatoarea TV Iuliana Tudor (41 de ani) a făcut o declaraţie în ceea ce priveşte zvonurile potrivit cărora ar fi fost dată afară de la TVR.

După ce postul public a confirmat că emisiunea Iulianei Tudor, „Vedeta populară“, nu va fi în grila de primăvară, au apărut zvonuri conform cărora vedeta a fost dată afară de la TVR. 

Iuliana Tudor dezaprobă speculaţiile privind încheierea colaborării cu Televiziunea Română şi îi invită pe telespectatori să o urmărească în continuare duminica, în cadrul evenimentelor folclorice pe care le realizează. 

De asemenea, ea va prezenta şi programe speciale cu ocazia sărbătorilor pascale.
 
„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public în ultimele zile, precizez faptul că relaţia mea cu Televiziunea Română este una foarte bună. Pentru mine, TVR înseamnă «acasă». Îi invit pe cei la care, poate, nu a ajuns comunicatul TVR referitor la grila de primăvară, să mă urmărească în fiecare duminică seară când, conform strategiei TVR 1, sunt prezentă cu evenimente folclorice realizate alături de parteneri din ţară. De asemenea, vă invit să urmăriţi programele speciale de Paşti pe care le-am pregătit: «La masa de Paşti» şi «Lăutarii Altfel». Regret dezinformarea publicului!“, a declarat Iuliana Tudor, una dintre cele mai vechi vedete ale TVR. 
 
„Vedeta populară“, emisiunea cu cea mai mare audienţă din grila TVR, prezentată de Iuliana Tudor, nu va fi pe post în această primăvară din cauza întârzierii aprobării bugetului. Programul de divertisment va reveni pe post în grila de toamnă, cel mai probabil într-o variantă extinsă, cu mai multe ediţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: