Inna, Andi Moisescu, Antonia şi Pacha Man cântă în finala de la „Vocea Romaniei“

Inna,
Andi Moisescu, Antonia şi Pacha Man cântă
în finala de la „Vocea Romaniei“

„Cine va fi cea de-a doua Voce a României?“ este întrebarea la care vom avea răspuns după finala din 26 decembrie

Dana International, câştigătoarea Eurovisionului din 1998, nu este singura surpriză pe care producătorii de la Pro TV le-au pregătit-o telespectatorilor. Inna, Antonia, Pacha Man şi Andi Moisescu vor cânta în duet cu cei patru finalişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a performat în finala celui de-al 13-lea sezon de la „Dansez pentru Tine“, Inna a decis că are un cuvânt de spus şi în ultimul episod de la „Vocea României“.

Artista va interpreta alături de concurentul Loredanei, Cristi Nistor, piesa „Eternal Flame“ de la formaţia americană Bangles.


Congoleza Julie Mayaya şi prezentatorul Andi Moisescu au pregătit un colaj de piese româneşti, prin care artista aduce un omagiu ţării în care trăieşte.

Tibi Scobiola, elevul lui Smiley, nu se va rezuma doar la duetul cu Ştefan Stan, prima voce a României, şi va cânta alături de Antonia piesa „Endless Love“, ce aparţine lui Luther Vandross şi artistei Mariah Carey. Pe lângă aceasta, Scobiola îşi va lansa şi o piesă nouă, compusă de antrenorul său.

Vizi Imre va rămâne fidel stilului care l-a consacrat şi le va explica celor din public ce înseamnă „Acelaşi sânge“, melodie pe care o va interpreta alături de  Pasha Man.


Finala de la „Vocea României“ va avea loc miercuri, în a doua zi de Crăciun, de la ora 20.30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: