Horia Brenciu prezintă „Uniplay Show“ la Antena 1. Cum se desfăşoară noul format al jocului de noroc de tip Bingo

Horia Brenciu prezintă „Uniplay Show“ la Antena 1. Cum se desfăşoară noul format al jocului de noroc de tip Bingo

Horia Brenciu prezintă un nou format de bingo la Antena 1 FOTO Diana Oros/ Antena 1

Horia Brenciu debutează cu noul format de Bingo la Antena 1, chiar în ziua de Crăciun. Distracţia este cuvântul de bază pentru „Uniplay Show“, bilete urmând să fie puse în vânzare.

„Uniplay Show îşi propune să facă mulţi romani fericiţi“ 

In ziua de Crăciun, începând cu ora 20:00, Antena 1 difuzează prima ediţie a „Uniplay Show“, un show săptămânal, difuzat în fiecare duminică, care îl va avea amfitrion pe nimeni altul decât Horia Brenciu. Un spectacol de entertainment complet, interactiv,  muzică live, invitaţi, jocuri, premii in bani, toate într-un decor modern şi sofisticat, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite telespectatorilor.

„De-a lungul anilor am participat la tot felul de formate, am trăit tot felul de experienţe TV. Toate au avut un singur scop: bucuria oamenilor, a telespectatorilor. Pe 25 decembrie voi fi amfitrionul unui spectacol care se doreşte plin de surprize. Fie ca e vorba de muzică, de jocuri, de distracţie, Uniplay Show îşi propune să facă mulţi romani fericiţi! Dincolo de vedetele invitate în spectacol, voi beneficia de cea mai nebună gaşcă de muzicieni: orchestra mea! Am emoţii, ca de obicei. Aşa mi se întâmpla de fiecare dată când încep un proiect. La asta se adaugă si emoţiile din prima seară de Crăciun, atunci când vom debuta pe sticlă. Timp de două ore vrea zâmbete, strigăte şi aplauze! Sper că nu-i cer prea mult lui Moş Crăciun. Doar am fost cuminte“, a declarant Horia Brenciu.

„Uniplay Show“ vine cu un format şi un concept nou, în care distracţia este cuvântul de bază. Fie că vorbim de Lip Synk Battle, concurs de replici celebre, karaoke pentru afoni, quizz-uri cu întrebări amuzante sau show-uri de impovizaţie, noua emisiune de la Antena 1 le va avea pe toate. Horia Brenciu alături de numeroasa sa orchestră sunt pregătiţi să împartă premii şi să aducă o explozie de energie şi bună-dispoziţie în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Antena1.

Despre Uniplay Bingo TV

Uniplay Bingo TV este jocul de noroc de tip Bingo transmis prin intermediul retelelor de televiziune. Pentru a putea participa la Uniplay Bingo TV, care va fi integrat în emisiunea „Uniplay Show“, este necesara achizitionarea biletelor de joc de la unul din punctele de vanzare Uniplay. Începand cu miercuri, 14.12.2016, Uniplay va pune biletele în vânzare în centrele comerciale la standurile destinate special acestui joc, dar şi in mediul online, pe www.Uniplay.ro. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1.5 milioane de euro.

Istoria Bingo la Antena 1

„Uniplay Show“ este urmaşul emisiunii Bingo Metropolis la Antena 1, după o pauză de jumătate de an. Emisiunea are un alt nume, dar acţionarul este acelaşi ca şi la fostul SuperBingo Metropolis întrerupt în primăvară, şi la cel de acum patru ani, întrerupt în 2012 din cauza unor probleme cu Ministerul Finanţelor, arată aceeaşi sursă citată. Mai exact, compania a pierdut licenţa de organizare a unor jocuri de noroc din cauza unor datorii.

Emisiunea va fi produsă de Monte Calm Group, cea care a înregistrat în luna iulie a acestui an mai multe mărci la OSIM, printre care Uniplay Show, Uniplay Live, Uniplay Gaming, Uniplay Bingo, Uniplay Keno, Uniplay Games.

Emisiunea Superbingo Metropolis a ieşit din grila Antenei 1 în luna aprilie a acestui an. Atunci, conducerea a decis să ia o pauză până în toamnă pentru a face schimbări la format şi la platou, după cum a spsus Ion Bradea, director general al Bingo Metropolis, pentru paginademedia.ro. Din 2011, emisiunea-concurs a fost difuzată  săptămână de săptămână, în fiecare duminică, în intervalul 16.15 - 19.00. Anul trecut, în noiembrie, emisiunea s-a scurtat, ajungând la doar o oră jumate (16.00 - 17.30). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: