Emisiunea „Teleşcoala“, difuzată pentru românii din Serbia

Emisiunea „Teleşcoala“, difuzată pentru românii din Serbia

FOTO TVR

Proiectul „Teleşcoala“, emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, va fi preluat şi difuzat de posturile de radio şi de televiziune RTV Voivodina 2, RTV OK, RTV Pancevo şi TV Banat.

Ştiri pe aceeaşi temă

În baza acordului semnat de reprezentanţii Televiziunii Române şi Consiliul Naţional al Minorităţilor Naţionale Române (CNMNR) din Serbia, cu sediul la Vârşeţ, cele patru posturi de radio şi televiziune vor prelua şi redifuza emisiunea „Teleşcoala“ pe toată perioada stării de urgenţă din Serbia şi până la intrarea în normalitate a activităţii de învăţământ, anunţă reprezentanţii TVR. 

TVR a început să realizeze proiectul cu conţinut didactic „Teleşcoala“ şi pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale. Astfel, emisiunile „Teleşcoala în limba maghiară“ se regăsesc în grila TVR Târgu Mureş, de luni până vineri, de la ora 10.00 şi ora 15.00.

Încă din prima săptămână de difuzare, audienţele înregistrate de emisiunea „Teleşcoala“, soluţia de învăţare oferită de TVR 2 în timpul crizei provocate coronavirus, au semnalat o creştere a interesului manifestat de publicul tânăr şi foarte tânăr atât la tv, cât şi în mediul online.

Emisiunea „Teleşcoala“ a revenit la Televiziunea Română pe 16 martie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: