Elwira şi Mihai Petre, câştigătorii sezonului 4 Asia Express!

Elwira şi Mihai Petre, câştigătorii sezonului 4 Asia Express!

FOTO Facebook / Mihai Petre

Toţi concurenţii „Asia Express” au privit cu sufletul la gură, alături de telespectatori, marea finală ce s-a jucat duminică seară, 28 noiembrie. Marea luptă s-a dat între echipele formate din Mihai şi Elwira Petre şi băieţii de la „Noaptea Târziu”, Emi şi Cuza, aceştia strângându-şi acasă „galeria” de prieteni şi apropiaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu echipa formată din Mihai Petre şi Elwira. Elwira Petre a arătat pe Story, pe contul său personal de Instagram, cum şi-a strâns acasă prietenii susţinători şi au privit împreună finala.
 
„Ia uitaţi ce echipă am în spate! Asia Express!”, a spus ea, în uralele celorlalţi. Mihai a explicat că el se află în Israel, la Campionatul Mondial de dans, şi speră să intre şi acolo în finală. Totuşi, a arătat că vizionează marea finală Asia Express pe tabletă. Modul în care în casa Elwirei s-au strâns însă atâţia „petrecăreţi” le-a dat însă de gândit admiratorilor echipei chiar înainte de finalul emisiunii că ei sunt marii câştigători.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările