Dynamo, regele magiei, vine în România la invitaţia Discovery Channel

Dynamo, regele magiei, vine în România la invitaţia Discovery Channel

Dynamo, cel mai captivant magician britanic al ultimului deceniu, a uluit publicul şi celebrităţile din întreaga lume cu iluzii de mari proporţii FOTO Discovery Channel

Dynamo, cunosctutul magician britanic, vine în România, la invitaţia Discovery Channel, pe 9 octombrie, pentru a marca începutul sezonului patru din emisiunea dedicată acestuia. Românii se pot întâlni cu iluzionistul dacă vor reuşi să treacă de o serie de competiţii bazate pe testarea cunoştinţelor pe care aceştia le au despre el. Noul sezon al emisiunii „Dynamo şi magia imposibilului“ are premiera luni, 20 octombrie, de la ora 22:00.

Are o dexteritate incredibilă, reuşind pur şi simplu să uluiască vedete de la Hollywood cu numerele lui de magie. Miliardarul Richard Branson a făcut realmente o reverenţă în faţa sa după ce i-a văzut unul dintre spectacole, iar Lindsay Lohan nu şi-a mai găsit cuvintele după ce a fost levitată de pe un scaun.

În 2011, a devenit membru al organizaţiei „The Magic Circle“, iar în 2012 fost ridicat la rangul de „Associate of the Inner Magic Circle“, în calitate de „Silver Star for Performance“. El este Dynamo şi în octombrie se va afla în România la invitaţia Discovery Channel, cu ocazia lansării celui de-al patrulea sezon al programului fenomen „Dynamo şi magia imposibilului“. Noul sezon al emisiunii va avea premiera luni, 20 octombrie, de la ora 22:00.

Dynamo, cel mai captivant magician britanic al ultimului deceniu, a uluit publicul şi celebrităţile din întreaga lume cu iluzii de mari proporţii care au depăşit imaginaţia privitorilor, trucuri incredibile şi spectacole stradale. Magia l-a purtat pe Dynamo în toate colţurile lumii, iar în acestă toamnă soseşte şi în România. Fanii celebrului magician se vor putea întrece pentru şansa de a avea o întâlnire cu el la Bucureşti, pe 9 octombrie. O serie de competiţii bazate pe testarea cunoştinţelor pe care aceştia le au despre Dynamo vor fi organizate în perioada 6-8 octombrie pe pagina de Facebook Discovery România şi pe alte platforme online. Până atunci, fanii se pot „antrena“ explorând informaţiile de pe microsite-ul dedicat: www.discovery.ro/dynamo.

Dynamo, alături de Samuel L. Jackson FOTO Discovery Channel

Despre emisiunea „Dynamo şi magia imposibilului“ (sezonul 4)

În cea de-a patra serie a emisiunii „Dynamo şi magia imposibilului“, telespectatorii îl urmează pe Dynamo în călătoriile sale prin Los Angeles, San Francisco şi Paris şi, pentru prima dată, chiar în India, înainte de a se îndrepta spre Londra şi a reveni în nordul Angliei, unde a început de fapt povestea.

De la vedete ale muzicii, la actori şi simpli trecători, reacţiile la numerele de magie realizate de Dynamo sunt contagioase. Acesta reuşeşte să uluiască pe oricine îi iese în cale. Alături de alte vedete invitate în emisiune, inclusiv membri ai formaţiilor Coldplay şi One Direction, Sam Smith şi starul bollywoodian Irrfan Khan, Dynamo va purta telespectatorii în aventuri pline de magie care îi vor face chiar şi pe cei mai cinici să amuţească.

Descrierea episoadelor

Episodul 1: Statele Unite ale Americii

În primul episod aterizăm în California, ţinutul soarelui, al surferilor şi al visurilor, unde Dynamo ne poartă de-a lungul Autostrăzii Pacificului, vrăjindu-i şi uluindu-i pe toţi cei care îi ies în cale, cu tot felul de numere de magie, de la monede luate de la escrocii de pe străzile din San Francisco, până la o găleată plină cu bani care apare din senin pentru un cântăreţ ambulant de pe străzile din Los Angeles. Pur şi simplu n-o să vă credeţi ochilor.

Episodul 2: India

Dynamo ajunge în India pentru o nouă aventură, călătorind pe străzile din Mumbai şi în oraşul sacru Varanasi, pentru a ajunge la festivalul anual Holi. Pe traseu, el se întâlneşte cu Irrfan Khan, vedeta de la Bollywood, şi vizitează una dintre cele mai extinse mahalale din lume, unde îi uimeşte pe toţi cu numerele lui de magie.

Episodul 3: Paris

În penultimul episod, Dynamo traversează Canalul Mânecii şi ajunge la Paris, unde îi uimeşte atât pe localnici, cât şi pe turişti, în tot felul de locuri celebre din marele oraş. Publicul este format din dansatoare de la Moulin Rouge, studenţi adunaţi lângă Turnul Eiffel şi perechi de îndrăgostiţi care se plimbă pe Podul Artelor. Întors în Anglia, Dynamo îi uimeşte pe Chris Martin şi pe cei din trupa Coldplay chiar în studioul de înregistrări, apoi îi vizitează pe Jamie Oliver şi pe ucenicii săi, la restaurantul Fifteen. Dynamo participă apoi la un eveniment caritabil organizat de Kids Company. În final, acesta dă un pronostic în direct pentru Cupa Mondială pentru canalul de ştiri sportive, Sky Sports.

Episodul 4: Anglia

În ultimul episod, Dynamo revine în oraşul natal, în nordul Angliei, unde ajunge la Festivalul Parklife, din Manchester, şi uimeşte mai multe vedete, printre care cântăreţii Sam Smith şi Foxes. Iluzionistul vizitează apoi oraşul Liverpool şi se întoarce în oraşul unde s-a născut, Bradford, pentru a o invita pe bunica lui la o partidă magică de shopping. În finalul episodului, Dynamo se mai duce o dată la Londra, pentru un număr special de levitaţie.

Noul sezon va avea premiera luni, 20 octombrie, de la ora 22:00, pe Discovery Channel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: