„Dosarele DNA“: Imagini exclusive din timpul flagrantului lui Mihail Vlasov

„Dosarele DNA“: Imagini exclusive din timpul flagrantului lui Mihail Vlasov

Marius Saizu a discutat cu Dan Gabriel Badea, procurorul DNA care a instrumentat dosarul FOTO Prima TV

În emisiunea „Dosarele DNA“, Marius Saizu prezintă imagini exclusive din dosarul în care a fost condamnat pentru trafic de influenţă Mihail Vlasov, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie e României (CCIR), de la ora 21:00, la Prima TV.

Vlasov a primit sentinţa definitivă, cinci ani de închisoare cu executare, pe 18 iunie 2015. Ancheta Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a pornit după ce fostul preşedinte al CCIR a fost denunţat de omul de afaceri, Gheza Iosif Petroczki de la care ar fi cerut, în 13 martie 2014, un milion de Euro. Procurorii DNA arătau că în schimbul acestor bani, Vlasov i-ar fi promis omului de afaceri că-şi va folosi influenţa asupra arbitrilor din cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR pentru a obţine o hotărâre arbitrală favorabilă lui Petroczki.

Procurorul DNA, Dan Gabriel Badea, care a instrumentat dosarul a povestit în exclusivitate pentru emisiunea „Dosarele DNA“ cum a decurs ancheta în acest dosar.

„Ne-a fost frică că va cheltui banii de flagrant înainte să îl prindem (n.r. - pe Vlasov). Era un cazino foarte aproape de locul ultimului filaj“, a mărturisit procurorul DNA despre flagrantul dintr-un restaurant din Bucureşti, când Petroczki i-a oferit lui Vlasov 200.000 de euro.

De la ora 21:00, telespectatorii pot vedea imagini exclusive din timpul acestui flagrant în care Mihail Vlasov a fost prins în timp ce primea 200.000 de euro şi puteţi afla cum a decurs ancheta, chiar de la procurorul care a investigat acest important dosar de trafic de influneţă, doar în emisiunea „Dosarele DNA“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: