Dima Trofim, apariţie surpriză la „Vocea României“. Cum l-a convins Smiley să vină în echipa sa, după o discuţie în contradictoriu cu Tudor Chirilă VIDEO

Dima Trofim, apariţie surpriză la „Vocea României“. Cum l-a convins Smiley să vină în echipa sa, după o discuţie în contradictoriu cu Tudor Chirilă VIDEO

Dima Trofim îşi încearcă norocul la Vocea României FOTO PRO TV

Apariţie surpriză pe scena de la Vocea României. Dima Trofim, cunoscut publicului din România pentru rolul din serialul „Pariu cu viaţa“ şi fost component al trupei LaLa Band, se întoarce în lumina reflectoarelor. Dima a cântat din spatele cortinei şi a reuşit să câştige aprecierea membrilor juriului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dima Trofim (28 de ani), originar din Chişinău, nu este deloc străin scenei. A devenit cunoscut publicului în anul 2011, când a venit în Bucureşti pentru a juca în serialul difuzat de ProTV, „Pariu cu Viaţa“. 
 
Loredana şi Smiley au fost impresionaţi de prestaţia cântăreţului, care a cântat piesa „Fairytale“, a lui Alexander Rybak şi şi-au întors scaunele. Imediat, ei l-au recunoscut pe Dima şi s-au arătat plăcut surprinşi să îl vadă. Singurul care a ezitat a fost Adi Despot, care a recunoscut că nu ştie cine e.  
 
„Am venit şi eu la Vocea, să văd cum e“, a ărturisit Dima arătând că îi tremură mâinile. 
 
„Am fost fascinată de timbrul tau şi îţi multumesc foarte mult pentru această prestaţie. Pentru mine eşti o inspiraţie!“, a fost reacţia Loredanei. 
 
 
Încercând să-l convingă, Smiley i-a spus că: „Nu te-am mai văzut de când s-a terminat LaLa Band, deşi lucrez şi cu Sore, şi cu Liviu Teodorescu şi mă întreb de ce nu faci pasul evident pe care ar trebui să-l faci. Lasă-mă să te ajut să nu calci strâmb. Acum începe viitorul tău. Contează ce faci în timpul „Vocii“ şi contează şi cu cine.
 
Tudor Chirilă i-a reproşat lui Smiley că vine mereu cu aceleaşi promisiuni, o carieră viitoare în muzică: „Iarăşi vii cu chestia asta din afara concursului. Faptul că ai putea să-l ajuţi să facă o carieră e în afara concursului. Vino cu alte argumente. Lucrurile astea se pot întâmpla şi după terminarea concursului. Dar ce faci tu ca să-ţi vină în echipă? Ce îi oferi? Viitorul sau nişte skills-uri? Care sunt îndemânările tale de antrenor?“, au fost reproşurile actorului.
 
„Eu i-am spus că lucrez deja cu oameni de la La La Band care au succes“, argumentează Smiley, reuşind să-l convingă pe Dima să se alăturei echipei sale. 

Dima Trofim la „Ferma Vedetelor“ FOTO ProTV
 
Dima Trofim Gheorghiţă, născut la Chişinău, a participat prima dată în 2008 la showul „Fabrica de Staruri“ din Chişinău, apoi a devenit celebru în serialul  „Pariu cu viaţa“. În 2013, a fost la „Dansez pentru tine“, în 2015, la „Ferma vedetelor“, iar în 2016 a trecut şi la concurenţă, la emisiunea concurs „Te cunosc de undeva“, de la Antena 1. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: