Decolteul Loredanei din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani“, reclamat la CNA

Decolteul Loredanei din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani“, reclamat la CNA

Cadru cu Lori FOTO Captură Pagina de media

Emisunea „Neatza cu Răzvan şi Dani“, de la Antena 1, a fost reclamată la CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului) pentru ediţia din 3 noiembrie, când Loredana Groza (49 de ani) a fost invitată şi a purtat un decolteu răvăşitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani“ a fost reclamată la CNA după ce, în ediţia din 3 noiembrie, Loredana şi-a făcut apariţia purtând o ţinută al cărei decolteu era unul extrem de generos, potrivit Paginademedia.ro.
 
Reclamantul susţine că ţinuta pe care vedeta a avut-o în cadrul show-ului matinal este una nepotrivită deoarece orele de difuzare au fost accesibile minorilor. 
 
Emisiunea urmează să fie analizată de CNA, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare. 
 
Loredana a fost invitată la „Neatza cu Răzvan şi Dani“, alături de Călin Goia de la Voltaj, pentru a promova noul lor videoclip. După o primă parte în care cadrele au surprins cu generozitate planuri în care se vedea ţinuta artistei, postul de televiziune a ales prim-planuri care evitau scoaterea în evidenţă a decolteului Loredanei.
   
 
FOTO Captură video

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: