Debutul „Am ceva să-ţi spun“, umbrit de cel mai urmărit episod „Las Fierbiniţi“: audienţe duble în dreptul Pro TV

Debutul „Am ceva să-ţi spun“, umbrit de cel mai urmărit episod „Las Fierbiniţi“: audienţe duble în dreptul Pro TV

Serial „Las Fierbinţi“ a înregistrat audienţe peste medie FOTO Pro TV

Serialul „Las Fierbiniţi“ a fost urmărit de peste două milioane de telespectatori în seara în care a avut loc debutul show-ului „Am ceva să-ţi spun“, pe Antena 1. Audienţa serialului a fost dublă faţă de cea înregistrată de Antena 1.

Pro TV, cifre duble faţă de Antena 1

Debutul show-ului „Am ceva să-ţi spun“ a fost umbrit de unul dintre cele mai bune episoade ale serialului „Las Fierbinţi“, care a înregistrat audienţe peste medie. Astfel, la nivelul întregii ţări, peste două milionae de români s-au uitat la serialul de la Pro TV, audienţa postului fiind dublă în comparaţie cu Antena 1 şi Kanal D, ambele cu puţin peste un milion de telespectatori, arată paginademedia.ro. Vârful naţional de 2,4 milioane de telespectatori a fost înregistrat de „Las Fierbiniţi“ la ora 21:34 (rating 13.5 şi 26,7 cotă de piaţă), arată aceeaşi sursă citată.

La oraşe, „Las Fierbiniţi“ a fost urmărit de 1,1 milioane de telespectatori în medie. Şi la acest segment de public, Antena 1, cu producţia „Am ceva să-ţi spun“, şi Kanal D, cu serialul turcesc „Un destin la răscruce“, au avut cifre apropiate: 546.000 de telespectatori, respectiv 549.000 de telespectatori. „Las Fierbiniţi“ a avut un maxim de 1,4 milioane de telespectatori, la ora 21:34 (rating 14.1 şi 29 cotă de piaţă).

Pe segmentul comercial, diferenţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mult mai mare. Un număr de aproape 700.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pentru „Las Fierbinţi“, de aproape trei ori mai mulţi decât „Am ceva să-ţi spun“, de pe Antena 1 (250.000 de telespectatori) şi de patru ori mai mulţi decât serialul de pe Kanal D (155.000 de telespectatori).

„Cel puţin 300 de oameni nu se uită la Las Fierbinţi“

„Las Fierbiniţi“ a beneficiat şi de o menţionare în show-ul de la Antena 1. Sonia Simionov, prezentatoare emisiunii, a încercat o glumă în deschidere, spunând: „Este sala plină. Sunteţi 300 de invitaţi astăzi. Eu vă mulţumesc că sunteţi aici, pentru că faptul că dumneavoastră sunteţi aici, cei 300, înseamnă că cel puţin 300 de oameni nu se uită la serialul Las Fierbinţi, nu?“. Imaginile pot fi văzute pe paginademedia.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: