„Cronica Cârcotaşilor“ revine cu un nou sezon: Şerban Huidu, la pupitru după patru ani, iar părintele Necula administrează „Pastila Antirid“

„Cronica Cârcotaşilor“ revine cu un nou sezon: Şerban Huidu, la pupitru după patru ani, iar părintele Necula administrează „Pastila Antirid“

Prezentatorii „Cronicii Cârcotaşilor“, Şerban Huidu, Codruţ Kegheş, Ioana Petric şi Cristi Hrubaru, alături de cele două Bebeluşe FOTO Prima TV

Sezonul 32 al celei mai longevive emisiuni de umor din România, „Cronica Cârcotaşilor“, debutează în această seară, 21 septembrie, la Prima TV, de la ora 20.15.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ va avea patru ediţii pe săptămână, trei domni la pupitru, ajutaţi de o prezentatoare şi două bebeluşe. Şerban Huidu, Codruţ Kegheş, Ioana Petric şi Cristi Hrubaru sunt pregătiţi să ajungă în casele fanilor „Cronicii Cârcotaşilor“ de patru ori pe săptămână, de luni până joi. La 15 ani de la prima ediţie, emisiunea intră în sezonul de toamnă şi cu o nouă oră de difuzare, 20.15.
 
În cele patru emisiuni, perechile care vor evolua la pupitru, Şerban şi Codruţ, Ioana şi Hrubaru vor aduce rubrici consacrate, scenete, dar şi noutăţi. Cunoscutul „Binterviu“, în care două vedete sunt luate la întrebări simultan, revine în emisiune chiar în prima ediţie a săptămânii. Tot luni, Părintele Necula administrează, cu har şi haz, „Pastila Antirid“. Năşicu’ nu lipseşte din acest sezon, întâlnirea cu el şi marea lui famiglie are loc în fiecare marţi. Cum stau românii la capitolul cultură generală aflaţi, în aceeaşi zi, din rubrica „Vocea Poporului“, realizată de Alexa Niculae. 
 
 
Personajul cel mai aşteptat, Dezbrăcatu’, şi-a potrivit ceasul de firmă ca să ajungă la „Cronică“ în fiecare miercuri, dar doar după foarte cunoscutul „Top Ruşinică“. În ediţia de joi, Unguru’ Bulan oferă acces necondiţionat în „Lumea lui Frăţică“, un univers fascinant din prea frumoasa Românie. În cea de-a patra ediţie a săptămânii, „cârcotaşii“ vor proiecta un film, aşa cum doar ei ştiu să-l facă, în rubrica „Cinema parodiat“. 
 
Trupa Jukebox va cânta, Bebeluşele vor dansa în fiecare dintre cele patru ediţii din săptămână ale emisiunii, pe care echipa promite să le realizeze cu mult umor şi simţ artistic. „Cronica Cârcotaşilor“, de patru ori mai curajoasă, de patru ori mai difuzată, de patru ori mai prezentată revine în toamna lui 2015, de la ora 20.15, începând cu 21 septembrie, la Prima TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările