Cine sunt primii actori care joacă în noul serial de la Antena 1, „Sacrificiul“ FOTO

Cine sunt primii actori care joacă în noul serial de la Antena 1, „Sacrificiul“ FOTO

Logo serial

Reprezentanţii Antena 1 au anunţat care sunt primii actori care fac parte din distribuţia noului serial al postului, „Sacrificiul“, produs de Ruxandra Ion.

Dorian Popa şi Gabi Ciocan fac parte din distribuţia serialului „Sacrificiul“, noul proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, care va avea premiera în această toamnă
 
Serialul este un family drama cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.
 
Dorian Popa revine în echipa Ruxandrei Ion la cinci ani de când a făcut parte din serialul „Pariu cu viaţa“. Revenirea la actorie, dar şi pe platourile de filmare a fost un moment emoţionant pentru el. În noul serial de la Antena 1, Dorian îi va da viaţă lui Mario. 
 
„Propunerea de a juca în serialul «Sacrificiul» este oferta de suflet pe care am primit-o în anul 2019, un an în care am avut încredere. M-a sunat doamna Ruxandra Ion şi mi-a zis: «Vreau să vii până la mine!», lucru care m-a pus pe gânduri, mai ales că nu am mai lucrat cu dânsa de la serialul «Pariu cu viaţa». Am fost extrem de încântat de propunerea primită şi i-am mulţumit din suflet doamnei Ruxandra pentru că s-a gândit să mă coopteze în noul proiect“, a declarat Dorian. 
 
Dorian Popa a vorbit despre prima zi de filmări, dar şi despre personajul său: „Prima zi de filmări a început cu mine şi Gabi Ciocan, un alt coleg din «Pariu cu viaţa», întâmplare care mi-a dat şi mai multe emoţii. Nu am mai jucat de ceva vreme, mai exact de pe vremea «La La Band», iar emoţia primelor cadre a fost colosală, mai ales pentru că mi-am reaminit ce înseamnă să joci pe platourile de filmare ale unui serial. Mario, personajul căruia îi dau viaţă este unul ofertant. Este undeva între Dorian Popa şi ce ar fi fost Dorian Popa dacă nu exista maturitate, dacă nu ar fi existat principii şi reguli. Mario este partea mea descătuşată. Am început munca cu mult înainte de difuzare, în consecinţă aşteptările vor fi din ce în ce mai mari, mai greu de suportat, însă cu siguranţă publicul o să iubească serialul la care lucrăm“.
 
Mario (Dorian Popa) FOTO Antena 1
 
După apariţia sa în „Fructul oprit“, Gabi Ciocan s-a arătat entuziasmat să primească propunerea unui nou proiect, dar şi emoţionat întrucât acesta a fost coleg cu Dorian Popa şi pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viaţa“.  
 
„Am avut mari emoţii după ce am filmat primele secvenţe, deşi am terminat în urmă cu câteva zile filmările pentru «Fructul oprit», iar repetiţiile pentru serialul «Sacrificiul» au început destul de repede. Când am aflat că o să joc alături de Dorian nu mi-a venit să cred, acela fiind un moment în care m-am bucurat enorm, mai ales că au trecut mulţi ani de când nu am mai fost colegi pe platourile de filmare. Tot ce pot să vă dezvălui despre personajul meu, Antonio, este faptul că îmi oferă şansa să fac comedie, lucru care mă avantajează foarte mult, pentru că îmi place să fac lumea să râdă“, a mărturisit Gabi Ciocan. 
 
Gabi Ciocan (Antonio) FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: