Cine va prezenta emisiunea „Exatlon“, de la Kanal D FOTO

Cine va prezenta emisiunea „Exatlon“, de la Kanal D FOTO

10 vedete vor intra în competiţia „Exatlon“, alături de 10 oameni obişnuiţi FOTO Kanal D

Kanal D a anunţat cine este prezentatorul reality show-ului de aventură „Exatlon“, care începe duminică, 7 ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin Cernat va fi prezentatorul „Exatlon“, competiţia care va debuta duminică, 7 ianuarie, la ora 20.00, la Kanal D, şi care va fi transmisă aproape în timp real din Republica Dominicană. El însuşi atras de lumea sportului, absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie şi Sport, şi cu o experienţă îndelungată în acest domeniu vast, fie în calitate de prezentator de ştiri sportive, comentator sau producător de emisiuni cu astfel de conţinut, Cosmin Cernat afirmă că formatul i se potriveşte mănuşă. 
 

FOTO Kanal D

„M-a atras la «Exatlon» faptul că totul e sută la sută adevărat. La fel ca şi în sportul de performanţă, acest format nu vinde iluzii. Şi recunosc că dacă îmi era dor de ceva la TV, acel ceva era partea sportivă, de comentariu şi de tot ceea ce înseamnă sportul în viaţa noastră, a tuturor“, a spus Cosmin Cernat. 
 
După Sărbătorile petrecute în Canada, acolo unde a ales să trăiască în prezent, Cosmin Cernat va merge direct în Republica Dominicană, pentru a intra în spiritul reality-ului pe care îl va prezenta începând din 7 ianuarie, la Kanal D.  Este fericit că scapă de clima friguroasă din Edmonton, oraşul în care locuieşte.
 
„Îmi place să fac diving, dar şi snorkeling. Aş sta cu orele în apă. De asemenea, mă atrage clima din Republica Dominicană. Acum, în Edmonton, sunt -30 de grade!“, a adaugat Cosmin Cernat.
 
Cosmin Cernat în Republica Dominicană FOTO Kanal D

Cosmin Cernat şi-a început activitatea la TVR în 1996, după care a intrat în echipa Kanal D, în 2007, odată cu lansarea staţiei pe piaţa audiovizualului din Romania. A fost redactor-şef al Ştirilor sportive Kanal D şi prezentator şi realizator al emisiunilor „Fluier de start” şi „Fluier final”. Cosmin Cernat deţine, pe lângă experienţa prezentării ştirilor sportive şi o solidă experienţă de comentator în domenii precum handbal, atletism, baschet, sporturi de iarnă. A fost comentator la şapte ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice şi recompensat pentru activitatea sa de Asociaţia Profesioniştilor din Televiziune din România (APTR), în 2000.  Cosmin Cernat şi-a câştigat simpatia publicului şi prin faptul că a prezentat o serie de formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele“, „Spune-mi preţul“, „Stele de 5 stele“, „Şatra“.
 
„Exatlon“ este un format internaţional în care 20 de concurenti, zece vedete si zece oameni obisnuiti, vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la incercare pregatirea fizica, viteza de reactie, rezistenta psihica. Va exista un singur mare castigator, care va intra in posesia premiului de 100.000 de Euro. 
 
Cele zece vedete care au acceptat provocarea sunt: cântăreaţa Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanţă şi actor, Giani Kiriţă, fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, cântăreaţa Claudia Pavel, Diana Belbiţa, luptătoare profesionistă de MMA, Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: