Ce pregătesc „Cusurgiii“ Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu': reportaj satiric despre fetele care fac topless pe malul Şomeşului

Ce pregătesc „Cusurgiii“ Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu': reportaj satiric despre fetele care fac topless pe malul Şomeşului

Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş revin pe micile ecrane cu emisiunea de umor „Cusurgiii“ FOTO Prima TV

„Cusurgiii“, cel mai nou proiect al realizatorului TV Mihai Găinuşă, se va axa pe reportajele sociale tratate într-un ton satiric şi va debuta pe micile ecrane la sfârşitul acestei luni, relatează Paginademedia.ro.

Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu') revin la Prima TV cu emisiunea „Cusurgiii“, care va dura 30 de minute „cu tot cu publicitate“ şi va fi difuzată de luni până joi, de la ora 22:30, mai notează Paginademedia.ro.
 
Găinuşă a dezvăluit că noul proiect seamănă foarte mult cu emisiunea italiană „Strizia la notizia“ şi se va axa, în special, pe reportaje sociale ce vor fi prezentate telespectatorilor într-o notă satirică. „Vom căuta cusurile din societatea românească, dar vom căuta să le şi îndreptăm, atât cât ne stă în putinţă“, a explicat Mihai Găinuşă pentru Paginademedia.ro.
 
Printre materialele primului sezon se numără două reportaje realizate în urma unor sesizări: despre localitatea Eteni, care are plăcuţe de intrare şi de ieşire, precum şi o interdicţie de viteză, deşi nu există nicio casă, şi unul despre fetele care fac topless pe malul Şomeşului. 
 
Lui Mihai Găinuşă i s-au alăturat şi colegi vechi, Marius Popa, fost membru al trupelor Spin şi Jukebox, fiind „reporterul muzical“. „Pentru mine, «Cusurgiii» este o provocare frumoasă, care mă scoate din zona de confort, propunerea neaşteptată a lui Mişu (Mihai Găinuşă – n.r.) venind exact în momentul în care voiam să fac un upgrade din punct de vedere profesional“, a declarat Popa, care în acest sezon va fi costumat în Elvis Presley şi va realiza vox-uri şi interviuri. De asemenea, bebeluşa Oana se va ocupa de mondenităţi, iar Octavian Păscuţ (Misterţu') va fi coproducătorul show-ului.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările