Câţi români s-au uitat la ultimul episod din „Vlad“, sezonul 2

Câţi români s-au uitat la ultimul episod din „Vlad“, sezonul 2

Ultimul episod din serialul „Vlad“, cu Adrian Nartea în rol principal, a fost urmărit de 1,6 milioane de români FOTO Pro TV

Luni, 9 decembrie, Pro TV a difuzat ultimul episod din cel de-al doilea sezon al serialului thriller românesc „Vlad“.

Ultimul episod din „Vlad“, sezonul doi, nu a reuşit să aducă Pro TV pe primul loc în topul audienţelor, fiind depăşit de show-ul culinar „Chefi la cuţite“ pe toate categoriile de public.
 
Cu toate acestea, Pro TV s-a clasat pe toate target-urile pe al doilea loc, la mică distanţă faţă de Antena 1, potrivit Paginademedia.ro.
 

Câţi români s-au uitat la ultimul episod din „Vlad“

Serialul „Vlad“, aflat la ultimul episod al sezonului doi, a fost urmărit de peste 1,6 milioane de telespectatori, ceea ce a clasat Pro TV pe locul doi în clasamentul audienţelor la nivel naţional. 
 
Liderul topului a fost Antena 1, care a scos o medie de 1,7 milioane de privitori cu show-ul „Chefi la Cuţite“. Kanal D s-a clasat pe trei, cu o medie de 1,2 milioane de persoane, pe intervalul de difuzare „Vlad“. 
 
La oraşe, Pro TV a scos o medie de 852.000 de telespectatori în fiecare minut, iar Antena 1 a avut o medie de 924.000 de telespectatori din mediul urban. Pe comercial, ultimul episod din „Vlad“ a scos o medie de 444.000 de tineri pe minut, în timp ce show-ul culinar „Chefi la cuţite“ a fost văzut de 480.000 de oameni. 
   
Vlad îşi continuă planul de răzbunare în sezonul al treilea „Vlad“ FOTO Pro TV

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: