Care este cel mai bun film al momentului de pe Netflix. Criticii: „E extraordinar, o viziune îndrăzneaţă“ VIDEO

Care este cel mai bun film al momentului de pe Netflix. Criticii: „E extraordinar, o viziune îndrăzneaţă“ VIDEO

Protagonista filmului „All Good“ FOTO  Outside the Box

O nouă producţie Netflix a reuşit performanţa de a obţine rating maxim din partea criticilor de specialitate la scurt timp după ce a fost lansată pe platforma de streaming.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drama germană „All ist gut/All Good“, lansată de Netflix, este catalogată de critici drept unul dintre cele mai bune filme ale anului, iar pe Rotten Tomatoes are momentan un scor perfect de 100%, potrivit The Independent.

„All Good“ a avut premiera anul trecut la Festivalul de Film de la Munich, însă abia recent a devenit disponibil şi pe Netflix.

Filmul, debutul în regie al Evei Trobisch, prezintă povestea unei femei, Janne, interpretată de Aenne Schwarz, care încearcă să-şi continue viaţa după ce este violată de cumnatul şefului ei.

„All Good“ a primit recenzii stelare, fiind considerat un film extraordinar şi de neratat.  

 

„Un portret sincer al unei femei a cărei slăbiciune este refuzul de a se vedea drept o victimă“, este de părere criticul publicaţiei Screen International.

„Deşi este debutul regizoral al Evei Trobisch, «All Good» este un film matur, excelent realizat, cu mult mai bun decât alte producţii semnate de regizori mai experimentaţi“, scrie şi The Hollywood Reporter.  

„Un studiu feroce şi sincer al reacţiei unei femei în faţa abuzului sexual. Un film executat cu o maturitate extraordinară şi cu o viziune îndrăzneaţă. Regizoarea Eva Trobisch şi actriţa Aenne Schwarz sunt nume promiţătoare“, notează şi Variety. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: