Când va avea premiera „Te iubesc de nu te vezi“, noua emisiune de la Antena Stars prezentată de Gabriela Cristea FOTO

Când va avea premiera „Te iubesc de nu te vezi“, noua emisiune de la Antena Stars prezentată de Gabriela Cristea FOTO

Gabriela Cristea va prezenta show-ul „Te iubesc de nu te vezi“ de la Antena Stars

După o absenţă de doi ani de pe micul ecran, Gabriela Cristea, fosta prezentatoare a show-ului „ Te vreau lângă mine“, de la Kanal D, va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars, care va avea premiera în această lună.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Te iubesc de nu te vezi”, noul show de la Antena Stars, care va fi moderat de Gabriela Cristea, va avea premiera luni, 28 mai. 
 
Noua emisiune, în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche, va fi difuzată şase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45. 
 
Gabriela Cristea mărturiseşte că este nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii, după ce a lipsit vreme de doi ani de pe micul ecran, cât s-a aflat în concediul de maternitate.
 
„Aştept cu emoţie ziua de 28 mai, când vom lansa emisiunea «Te iubesc de nu te vezi». Suntem în mijlocul pregătirilor şi încercăm să păstrăm câteva resurse şi pentru noi, pentru că urmează o perioadă aglomerată, cu emisiuni live, la o oră unde concurenţa pentru audienţă este mare. Ora 18:45 este o nouă provocare să ţinem telespectatorii în faţa televizorului pentru două ore, de luni până sâmbătă. Este un nou show de televiziune care intră pe piaţa media şi care testează mai mult decât s-a testat până acum combinaţia dintre televizune şi online”, spune Gabriela Cristea.
 
FOTO Antena Stars 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: