Când începe „Pe bune?!“, noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV VIDEO

Când începe „Pe bune?!“, noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV VIDEO

Costi Diţă şi Cosmin Natanticu vor fi căpitani de echipe în emisiunea lui Andi Moisescu FOTO Pro TV

Noua emisiune prezentată de Andi Moisescu, „Pe bune?!“, va debuta pe micile ecrane la jumătatea lunii septembrie şi va fi difuzată de două ori pe săptămână.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cel mai trăznit quizz show“ va începe la Pro TV din 11 septembrie şi va fi pe post în fiecare luni şi miercuri, de la ora 22.30.

„Pe bune?!“ va fi prezentată de Andi Moisescu, în timp ce actorii Costi Diţă şi Cosmin Natanticu vor fi căpitanii celor două echipe formate din vedete.

În fiecare ediţie, cele două echipe formate din căpitani şi câte un invitat special răspund la un set de întrebări neobişnuite, dupa care îşi pot paria toţi banii adunaţi până atunci. Astfel, un răspuns corect poate dubla suma, iar unul greşit îi poate lăsa în final fără niciun ban. Câştigă echipa cu cei mai mulţi bani în cont, iar aceştia se împart în mod egal susţinătorilor echipei câştigătoare.

 

„Formatul emisiunii este nou şi se aseamănă destul de puţin cu alte emisiuni, având în comun doar faptul că există două echipe şi doi căpitani, însă s-a adăugat neaşteptatul. Poţi afla că ce credeai tu că e greşit e corect de fapt. Că ce e logic şi normal pentru tine, pentru altcineva e de neconceput şi invers. Cred că nu ai cum să rămâi total indiferent, nu ai cum să nu râzi măcar un pic, nu ai cum sa nu zici: «Pe bune?!»“, a declarat Costi Diţă, interpretul lui Giani din serialul „Las Fierbinţi“.

Comediantul Cosmin Natanticu a completat: „În primul rând, acest quiz show este ceva nou şi, automat, o provocare. Tot ce face parte din acest proiect este foarte tare, de la formatul emisiunii la echipă, dar mai ales faptul că am ocazia şi plăcerea să fiu coleg cu Andi Moisescu şi Costi Diţă. Formatul este unul interesant şi extrem de amuzant, care implică publicul din platou, dar şi pe cel de acasă. Aici toată lumea are de câştigat, indiferent dacă participă activ sau pasiv.“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările