Antena 1, amendată de CNA pentru emisiuni în care o cântăreaţă a fost acuzată de infidelitate

Antena 1, amendată de CNA pentru emisiuni în care o cântăreaţă a fost acuzată de infidelitate

Marcel Toader şi Maria Constantin FOTO avantaje.ro

Antena 1 a fost amendată de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru scandalul creat în jurul divorţului interpretei de muzică populară Maria Constantin de afaceristul Marcel Toader, acesta din urmă acuzându-şi fosta parteneră de infidelitate în mai multe emisiuni ale postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

CNA a amendat Antena 1 cu 5.000 de lei pentru emisiunile „Acces direct“ (ediţia din 12 septembrie) şi „Xtra Night Show“ (ediţiile din 4-7 septembrie şi 17 octombrie), anunţă News.ro.

Cazul a fost analizat după mai multe reclamaţii, inclusiv una formulată de Maria Constantin, care susţine că a fost prezentată pe micile ecrane drept o femeie care şi-a abandonat copilul.

„Îmi este afectată atât viaţa personală, cât şi cariera artistică câştigată prin mulţi ani de studiu şi eforturi în încercarea repetată de denigrare a imaginii mele atât ca artist, cât şi ca mamă“, a precizat ea în plângerea adresată Consiliului.

„De mai bine de o lună emisiunea găzduieşte un invitat cu numele Marcel Toader care vorbeşte de soţia sa în termeni necuviincioşi (…) Nu există acordul Mariei Constantin pentru a difuza astfel de informaţii şi nu există un interes public justificat pentru o astfel de emisiune.(…) S-au prezentat lucrurile personale ale Mariei Constantin: haine/lenjerie intimă, încălţăminte, cosmetice, poşete, bijuterii fără acordul persoanei în cauza. Divertisment înseamnă altceva”, arată una dintre reclamaţiile înregistrate la CNA.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: