VIDEO Cum va arăta show-ul României la Eurovision 2019. Ester Peony: „Sunt mulţumită de rezultate“

VIDEO Cum va arăta show-ul României la Eurovision 2019. Ester Peony: „Sunt mulţumită de rezultate“

Ester Peony la repetiţii, pe scena de la Tel Aviv FOTO TVR

Reprezentanta României la Eurovision 2019, Ester Peony (25 de ani), a făcut declaraţii de pe scena de la Tel Aviv, unde au avut loc primele repetiţii pentru marele show.

Ester Peony, prezentă la Tel Aviv pentru primele repetiţii pentru Eurovision 2019, care va începe pe 14 mai, a făcut declaraţii despre show-ul pe care l-a pregătit România.  
 
„Este o zi pe care nu o voi uita niciodată! Am urcat pentru prima oară pe scena Eurovision, un vis pe care mi l-am îndeplinit. Repetiţia a decurs foarte bine, sunt mulţumită de primele rezultate, iar acest lucru îmi dă speranţe şi energie pozitivă înainte de concurs. Aici, voi cânta pentru toţi românii, pentru că reprezint ţara noastră la cea mai mare competiţie muzicală din lume şi îi invit să fie alături de mine, iar pe cei din diaspora să voteze piesa «On a Sunday», joi, pe 16 mai“, a declarat cântăreaţa. 
 
Ester Peony reprezintă România la Eurovision 201, cu piesa „On a Sunday“. Semifinalele şi finala Eurovision, din 14 şi 16, respectiv 18 mai, vor putea fi urmărite pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.
 
Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.
 
 
După repetiţie, Ester Peony, alături de echipa TVR condusă de Smaranda Vornicu-Shalit, şefa delegaţiei României, şi regizorul Petre Năstase au discutat în Viewing Room cu echipa tehnică a gazdelor detaliile show-ului. Specialiştii au tras apoi concluziile şi au reglat amănunte legate de sunet, cadre şi lumini, urmând ca vineri, 10 mai, să aibă loc a doua sesiune de repetiţii.
 
„Am avut o primă repetiţie reuşită, care a contribuit la cizelarea show-ului artiştilor noştri. Reacţiile jurnaliştilor şi ale fanilor sunt pozitive, spectacolul impresionează, iar Ester este într-o formă excepţională. Obiectivul nostru este ca, până la următoarea repetiţie, să clarificăm toate detaliile cu producătorii evenimentului“, sunt primele impresii ale Smarandei Vornicu, şefa delegaţiei României, după repetiţia care deschide participarea ţării noastre la Eurovision 2019.
 
 
Ester Peony, alături de Alex Şerbu, chitarist şi, totodată, compozitorul piesei, dansatorii şi backing vocals s-au întâlnit cu presa acreditată la eveniment. Jurnaliştii străini au fost curioşi să afle detalii despre conceptul show-ului, de unde a plecat ideea dar şi cine sunt artiştii care au inspirat-o pe Ester de-a lungul timpului, dorind să cunoască omul din spatele artistului.
 
Seara, delegaţia României a participat la un cockteil de bun-venit, oferit de primarul oraşului Herzliya, domnul Moshe Fadlon, în decorul idilic al portului la Marea Mediterana.
 
Telespectatorii TVR pot vedea cum a decurs prima repetiţie pe scena din Expo Tel Aviv, dar şi imagini de la sosirea delegaţiei României în Israel, întâlnirea cu presa şi emoţiile din culise la „Destinaţia Tel Aviv“. Emisiunea, care o va urmări, pas cu pas, pe Ester Peony la Tel Aviv, poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, în perioada 6-18 mai, cât şi online, pe TVR+. Gazda emisiunilor va fi Laura Fronoiu, jurnalist TVR cu experienţă la evenimentul internaţional. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: