Vama lansează noul album, cu piese exclusiv în engleză, printr-un concert. Tudor Chirilă: „Cred că e cel mai important disc de până acum“

Vama lansează noul album, cu piese exclusiv în engleză, printr-un concert. Tudor Chirilă: „Cred că e cel mai important disc de până acum“

Trupa Vama FOTO Arhivă personală Vama

Vama va lansa cel de-al treilea album din carieră, intitulat „Better“, care va conţine 12 piese în limba engleză, cu versuri semnate de Tudor Chirilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 12 septembrie, trupa Vama va lansa cel mai nou material discografic, al treilea din cariera formaţiei. 
 
Albumul se numeşte „Better“ şi poate fi comandat deja în format CD din magazinul online al trupei. Fanii care pre-comandă CD-ul înainte de 12 septembrie vor primi ca bonus albumul în format digital.
 

Show de lansare la Sala Polivalentă

Albumul „Better“ va putea fi ascultat live pentru prima dată, integral, pe 12 octombrie la Sala Polivalentă. Biletele pentru concert s-au pus deja în vânzare pe iabilet.ro, eventim.ro, magazinele Flanco şi reţeaua IaBilet.
 
Pentru fanii care-şi doresc o experienţă completă, Vama a pregătit şi tichete Meet & Greet care includ o întâlnire informală cu membrii trupei înaintea concertului. Numărul este limitat, iar acestea sunt valabile doar cu bilet cumpărat separat. 
 
Mai mult, în luna octombrie, Vama va susţine un mini-turneu în Marea Britanie, unde are programate concerte în Londra (25 octombrie), Manchester (26 octombrie) şi Glasgow (28 octombrie).
 
Albumul „Better“ conţine 12 piese în limba engleză compuse de cei cinci membri, iar versurile sunt scrise de solistul trupei, Tudor Chirilă. 
 
Pentru albumul „Better“, Vama a colaborat cu James Lewis, un tânăr producător britanic care a adus trupei un „sound mai modern ca oricând“, după cum mărturisesc membrii trupei. 
 
„Lucrul cu un producător ne-a făcut să descoperim un proces de care habar nu aveam până acum. El a funcţionat ca un arbitru şi un cenzor al iniţiativelor noastre muzicale. A filtrat foarte multe propuneri, a ales minimal şi a supervizat tot procesul de preproducţie, apoi înregistrările din studio. Chiar ne-a spus: e important pentru voi ca trupă să rămâneţi cu un proces pe care să-l aplicaţi din nou la următoarele cântece chiar dacă nu veţi mai lucra cu mine“, afirmă Tudor Chirilă
 
De asemenea, solistul trupei se arată extrem de fericit pentru lansarea noului album şi susţine că este cel mai important de până acum. 
 
„Eu cred că e cel mai important disc Vama. Doar că experienţa m-a învăţat că nu prea contează ce cred eu. Aşa că sper ca lumea să-l asculte şi să dea mai departe muzica asta. Şi da, e un vis frumos să reuşim să-l cântăm şi afară. În altă ordine de idei ar fi de dorit ca instituţia producătorului muzical să atingă cât mai multe trupe de la noi“, spune Chirilă.
 

Grafica noului album Vama, inspirată de Yves Klein

Conceptul vizual al noului album Vama este realizat de 12 AM TODAY, un studio de creaţie cu un portofoliu internaţional de clienţi, printre care Trend Union şi Vilebrequin. Fiecare piesă de pe album are asociată câte o pictogramă reprezentativă, care face trimitere la titlul şi mesajul piesei. 

 
Imaginea noului album Better FOTO Arhivă personală Vama
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: