Smiley a împlinit 35 de ani: a anunţat cele zece oraşe în care va cânta şi le-a pregătit o surpriză celor care îi fac o urare VIDEO

Smiley a împlinit 35 de ani: a anunţat cele zece oraşe în care va cânta şi le-a pregătit o surpriză celor care îi fac o urare VIDEO

Smiley a susţinut recent un concert sold-out la Arene Romane

Smiley a dorit să le facă un cadou fanilor chiar de ziua lui de naştere, aşa că a anunţat turneul naţional „Confesiune“. Mai mult, dacă îi faceţi o urare printr-un mesaj privat pe Facebook, cântăreţul vă răspunde cu o surpriză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 27 iulie, Andrei Tiberiu Maria a împlinit 35 de ani şi a profitat de ocazie pentru a le face fanilor o surpriză. După succesul de la Arenele Romane din Capitală, cântăreţul şi-a propus să susţină concertul „#Confesiune“ pe scenele din toată ţara. 
 
„Sunteţi pregătiţi? Venim. În gaşcă mare. Vă dăm întâlnire în oraşul vostru, vă aşteptăm cu mic, cu mare să ne distrăm, să sărbătorim cei 10 ani de HaHaHa Production, să dansăm şi să cântăm împreună într-un super show“, a anunţat Smiley. 
 
Turneul include 10 oraşe, poartă numele ultimului album, „Confesiune“, iar biletele pot fi găsite pe iabilet.ro la preţuri între 65 şi 185 de lei. 
 
29 octombrie 2018 – Galaţi – Sala Sporturilor Dunărea
30 octombrie 2018 – Iaşi – Sala Sporturilor
31 octombrie 2018 – Bacău – Teatrul de Vară „Radu Beligan“
5 noiembrie 2018 – Braşov – Sala Sporturilor
7 noiembrie 2018 – Cluj-Napoca – Sala Polivalentă
12 noiembrie 2018 – Piteşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
13 noiembrie 2018 – Craiova – Sala Polivalentă
14 noiembrie 2018 – Târgu Jiu – Sala Sporturilor
15 noiembrie 2018 – Timişoara – Sala Sporturilor „Olimpia“
18 noiembrie 2018 – Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor
 
Mai multe informaţii despre turneu se pot afla direct pe Facebook Messenger. Dacă îi scrieţi astăzi un mesaj de „La mulţi ani“ lui Smiley pe Messenger, vă aşteaptă o surpriză. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările