Scena politică, criticată pe scena Electric Castle. Cornel Ilie, Vunk: „Plătim taxe, facem chestii mişto pentru ţară şi nu ne interesează ce fac dobitocii din politică“

Scena politică, criticată pe scena Electric Castle. Cornel Ilie, Vunk: „Plătim taxe, facem chestii mişto pentru ţară şi nu ne interesează ce fac dobitocii din politică“

Cornel Ilie, pe scena Electric Castle FOTO Facebook EC

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a profitat de concertul susţinut pe scena festivalului Electric Castle 2018 pentru a transmite un mesaj despre ţara pe care şi-o doreşte, îndemnând publicul să facă eforturi pentru o societate „ca afară“. De asemenea, muzicianul i-a catalogat drept „dobitoci“ pe politicieni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vunk a cântat în faţa a mii de oameni, care nu au ţinut cont de ploaie şi nămol, dansând şi cântând la unison cu artiştii. În debutul celebrei melodii „Vreau o ţară ca afară“, solistul Cornel Ilie a făcut un apel civic celor prezenţi la Electric Castle 2018, făcând referire şi la clasa politică. 

„Suntem într-un loc ca afară, suntem cu oameni ca afară, suntem dintre aceia care cred că în ţara noastră se poate trăi mult mai civilizat, cu mult mai mult respect şi asta ţine doar de noi, de oameni, muritorii ăia care mergem pe stradă şi plătim taxe, şi facem chestii pentru ţara asta, şi nu ne interesează ce fac dobitocii din politică", a declarat cântăreţul pe scenă îndemnându-i pe cei care îi împărtăşesc viziunea să cânte alături de el.

 Apoi, Cornel Ilie a cântat alături de cei prezenţi versurile celebrei melodii: „Vreau o şcoală ca afară/ Vreau şosele ca afară/ Vreau spitale ca afară/ Vreau o viaţă ca afară/ Vreau o ţară ca afară/ Vă spun pentru ultima oară/ Vreau o ţară zâmbitoare/ Asta e prima schimbare.“ Publicul l-a aprobat şi a primit versurile cu aplauze. Mai mult, Cornel Ilie i-a îndemnat pe cei prezenţi să cânte refrenul alături de el. Întregul moment a fost surprins live de Roton Music. 

Vunk a cântat timp de aproximativ două ore, incluzând numeroase dintre cântecele care i-au consacrat, printre care „Fermecată dansează“, „Artificii pe tavan“, „Prăjitura cu jeleu“.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările